Quantcast
THE STREAM

Bαρέα μέταλλα έκανε δώρο ο πρωθυπουργός της Δανίας στον πρόεδρο της Ινδονησίας

Ο πρόεδρος της Ινδονησίας είναι μάλλον ο μοναδικός μεταλλάς αρχηγός κράτους


THE NEWSROOM · 29 Νοεμβρίου 2017

Τα καλύτερα πράγματα που προκύπτουν από τις συναντήσεις αρχηγών κράτους δεν είναι οι συμφωνίες για πολέμους, εκεχειρίες και αγοραπωλησίες, αγαπητοί φίλοι, αλλά τα δωράκια που προσφέρονται στο τέλος της συνάντησης, η οποία τελικά μοιάζει με ένα διπλωματικό happy meal. Κάπως έτσι, ο Δανός Πρωθυπουργός, Λόκε Ράσμουσεν, φρόντισε ώστε το happy meal του Ινδονήσιου Προέδρου Τζόκο Γουιντόντο να κρύβει ένα δώρο που θα στείλει τον Τζόκο αδιάβαστο.

Ίσως είχατε στο νου σας ότι οι Metallica μπορεί να βοηθήσουν σε πολλά πράγματα, αλλά μάλλον δεν μπορούσατε να φανταστείτε ότι μπορούν να βοηθήσουν και στη διεθνή διπλωματία. Όπως διαβάζουμε εδώ, στη χτεσινή συνάντηση των δύο πολιτικών, ο Λόκε Ράσμουσεν προσέφερε ως δώρο στον Γουιντόντο το (υπογεγραμμένο από τον Λαρς Ούλριχ) βινύλιο ‘Master of Puppets’ των Metallica και ο πρόεδρος της Ινδονησίας φάνηκε να το εκτιμά και με το παραπάνω. Εννοείται ότι ο Δανός Πρωθυπουργός δεν κατέληξε τυχαία στο άλμπουμ των Metallica, μιας και είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος της Ινδονησίας Γουιντόντο είναι βαρύ μέταλλο.

O Πρόεδρος της Ινδονησίας, Τζόκο Γουιντόντο με μπλουζάκι Napalm Death, επειδή άντε γαμήσου

Η συνάντηση των δύο πολιτικών έγινε σε ένα πλαίσιο συνεργασίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ινδονησία με τη διαχείριση πλαστικών αποβλήτων. Πάντως με τα βαρέα μέταλλα δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα, αφού τα απολαμβάνουν όσο δεν πάει.

 

Είμαστε σίγουροι ότι η Έλλη Κοκκίνου εγκρίνει την επιλογή του δώρου.

Best of internet