Quantcast
THE STREAM

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης βάφτισαν σήμερα το μεσημέρι το νέο ΠΑΣΟΚ

Μετά από έντονο brainstorming κατέληξαν στο «Κίνημα Αλλαγής»


THE NEWSROOM · 28 Νοεμβρίου 2017

Το μεγάλο ξυλίκι της κεντροαριστεράς φαίνεται να ολοκληρώθηκε, αγαπητοί φίλοι, αφού 200.000 άνθρωποι σύρθηκαν στις κάλπες για να πληρώσουν 3 ευρώ ώστε να επανεκλέξουν τη Φώφη Γεννηματά πρόεδρο σε αυτό που θα είναι το νέο ΠΑΣΟΚ. Ύστερα όμως από την επικράτηση της Φώφης στην ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, έφτασε τώρα η ώρα ώστε το κονκλάβιο των παιδιών της Αλλαγής να κάνει ένα μπρέινστόρμινγκ για να βρεθεί πως θα φωνάζουν το πολιτικό τέκνο που γεννήθηκε σαν το τέρας του Φράνκενσταϊν από οργανικό σκραπ κεντρώων κομμάτων.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε δηλώσει ότι εάν έβγαινε ο ίδιος επικεφαλής του νέου φορέα, μπορεί να τον ονόμαζε «Αχελώο». Ωστόσο, στην εκλογική μάχη επικράτησε το ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά, οπότε η ποταμίσια ονοματοδοσία δεν ευόδωσε, και στη συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο τον Θεοδωράκη, το όνομα που προτάθηκε και συμφωνήθηκε είναι το «Κίνημα Αλλαγής». Όπως διαβάζουμε εδώ, η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης προτείνουν ο φορέας να ονομαστεί «Κίνημα Αλλαγής», τουλάχιστον μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, το οποίο προορίζεται για τις αρχές τις άνοιξης.

Σαρανταπέντε λεπτά χρειάστηκαν ώστε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του Ποταμιού να καταλήξουν στο όνομα για το νεογέννητο πολιτικό φορέα, ο οποίος ευελπιστεί να γίνει ένα κίνημα το οποίο θα αλλάξει τη χώρα  το ΠΑΣΟΚ. Η 45λεπτη συνάντηση έγινε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή.

Επιπλέον, Φώφη και Σταύρος κανόνισαν κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ στις 6 Δεκεμβρίου.

Best of internet