Quantcast
THE STREAM

Άγνωστος καλλιτέχνης ανέγειρε ένα ξύλινο πέος σε μια χιονισμένη κορυφή των Άλπεων στην Αυστρία

Και κάπου εδώ ίσως ζει μια δίμετρη ξύλινη πούτσα


THE NEWSROOM · 27 Νοεμβρίου 2017

Ένα ολοκαίνουριο τοπόσημο απέκτησε η κορυφή Έτσερ στις Αυστριακές Άλπεις, αγαπητοί φίλοι και όλοι όσοι λατρεύετε την αναρρίχηση, την πεζοπορία και τα δίμετρα πέη που γαμάνε την στρατόσφαιρα, τότε βρήκατε τον ιδανικό προορισμό για τις χειμερινές σας διακοπές.

Εδώ και μερικές εβδομάδες, ένα ξύλινο πέος ύψους δύο μέτρων ανεγέρθηκε στην κορυφή Έτσερ νοτιοδυτικά της Αυστρίας και οι ντόπιοι ακόμη προσπαθούν να βρουν ποιος μερακλής κουβάλησε όλο αυτό το πράγμα μέχρι εκεί πάνω. Την ανακάλυψη πάντως την έκανε η blogger Marika Roth , η οποία ανέβασε και φωτογραφίες στο προφίλ της στο facebook αναφέροντας στη λεζάντα «Πιστεύω ότι το Έτσερ μόλις απέκτησε καινούριο τοπόσημο».

Η ξύλινη πούτσα αγνώστου καλλιτέχνη δεν έχει διαλευκανθεί με ποιο τρόπο βρέθηκε εκεί πάνω, ενώ υπάρχουν φήμες σε τοπικά μέσα ότι το γλυπτό μπορεί να είναι ένα επικοινωνιακό τρικ ενός Αυστριακού ταξιδιωτικού πρακτορείου. Εάν, όμως, κανείς δεν αναλάβει την κηδεμονία του ξύλινου φαλλού, τότε θα πέσει στα χέρια των μοναχών του Αβαείου του Λίλιενφελντ, στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει και η έκταση στην οποία ανεγέρθηκε το όλο σκηνικό.

Mάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τεράστιο πέος μουδιάζει την Αυστριακή κοινωνία, αφού μόλις τον περασμένο Απρίλιο εμφανίστηκε εξ’ ίσου απροειδοποίητα ένα γιγαντιαίο πέος δίπλα σε ένα παρεκκλήσι στην πόλη Traunkirchen, το οποίο πέος βέβαια βρήκε τοίχο στην τοπική αντιπολίτευση και σε μέλη της τοπικής εκκλησίας. Το συγκεκριμένο πέος τελικά τοποθετήθηκε στον κήπο του Juergen Hesz, ενός τοπικού έμπορου τέχνης, δίπλα σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας.

Ο δήμαρχος Christoph Schragl και ο Hesz τελικά αποφάσισαν από κοινού να καλύψουν το άγαλμα του πέους με ένα κίτρινο πανί από μουσαμά, κάπως σαν προφυλακτικό, προκειμένου να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Ελπίζουμε, με προστατευτικό, ή χωρίς, το ξύλινο πέος των Άλπεων να βρει και αυτό το κατάλληλο μέρος για να φωλιάσει και να ξεχειμωνιάσει.

Best of internet