Quantcast
THE STREAM

Γλυφάδα: Οδηγός από βασικό ένστικτο κάρφωσε με παγοκόφτη αστυνομικό για να γλιτώσει κλήση

Μπορεί να ήλπιζε ότι αυτό θα έσπαγε τον πάγο με τα όργανα της τάξης


THE NEWSROOM · 21 Νοεμβρίου 2017

Ταραχή προκλήθηκε στα νότια προάστια σήμερα μέρα-μεσημέρι της Τρίτης, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου προσπάθησε να αποφύγει κλήση της τροχαίας καταλήγοντας να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό με έναν παγοκόφτη, επειδή μάλλον το μαχαίρωμα είναι κάτι που αξίζει να κάνει κάποιος προκειμένου να μη φάει κλήση παράνομης στάθμευσης.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε εδώ, όλα ξεκίνησαν από την πλατεία εσπερίδων στη Γλυφάδα όταν αστυνομικοί έκοβαν κλήση για το παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο του οδηγού. Ο οδηγός, για να αποφύγει την κλήση, μπήκε στο αυτοκίνητό του και φέρεται να προσπάθησε να παρασύρει τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια βγήκε από το όχημά του και ύστερα από ποδαράτο κυνηγητό και καταδίωξη, μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο (όντως μπήκε σε ένα υαλοπωλείο). Μέσα στο κατάστημα υαλικών βρισκόταν τυχαία άλλος αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος προσπάθησε να ακινητοποιήσει τον πολίτη.

Τότε, ο δράστης, που ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φέρεται να έβγαλε ένα αιχμηρό αντικείμενο και να τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως το τραύμα να είναι σοβαρό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές και πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Συνελήφθη και θα παραπεμφθεί σε δίκη.

Πηγή: in.gr, efsyn.gr

Best of internet