Quantcast
THE STREAM

Thanksgiving: Σε πεντάστερο ξενοδοχείο μένουν οι γαλοπούλες που θα σώσει ο Ντόναλντ Τραμπ

Ανυπομονούμε να δούμε πρόβατα στο Χίλτον εν όψει Πάσχα


Χρήστος Πρόεδρος · 20 Νοεμβρίου 2017

Η Αμερική έχει διάφορες παραδόσεις που κρατούν το αμέρικαν νέησον ενωμένο και πορωμένο με τη γη της Ελευθερίας. Κάπως έτσι, το Thanks Giving που είναι μεγάλη υπόθεση για τους Αμερικάνους, έχει και μια ιδιαίτερη τελετουργία κατά την οποία φέρνουν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ δύο γαλοπούλες, τις οποίες ο πρόεδρος και στην προκειμένη περίπτωση ο Ντόναλντ Τραμπ τους χαρίζει τη ζωή. Κάπως σαν να πηγαίνει κάποιος προβατάκια στον Τρίπρα μια βδομάδα πριν το Πάσχα και ο Τσίπρας να τους δίνει άφεση και να τα αφήσει να ζήσουν (πιθανώς βλέποντας την υπόλοιπη οικογένειά τους να σφαγιάζεται για το τραπέζι της Κυριακής).

Απλά πέραν της άφεσης, οι γαλοπούλες έχουν και μερικά άλλα εξωφρενικά προνόμια, όπως διαμονή σε πεντάστερο ξενοδοχείο, επειδή προφανώς κάτι τέτοια πράγματα τα εκτιμάνε τα πουλερικά περισσότερο απ’ ο,τιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Τα δύο πτηνά από τη Δυτική Μιννεσότα θα “αφεθούν” από τον Τραμπ την Πέμπτη. Μέχρι τότε έχουν ήδη φτάσει στην Ουάσινγκτον και μένουν στο Willard Intercontinental Hotel,τα δωμάτια του οποίου μπορούν να κοστίσουν από 200 μέχρι και 3.500 δολάρια το βράδυ. Το λογαριασμό για το πεντάστερο τον πληρώνει το Εθνικό Ίδρυμα Γαλοπούλας (National Turkey Foundation) και μετά από την άφεση, οι γαλοπούλες θα μπουν στο Πολυτεχνείο της Βιρτζίνια, στο οποίο ήδη βρίσκονται οι γαλοπούλες που «αφέθηκαν» στα προηγούμενα Thanksgiving.

Eξαιρετική η όλη ιδέα, ανυπομονούμε να δούμε πρόβατα στο Μεγάλη Βρετάννια, και στη συνέχεια ένα καμπ με επιβιώσαντα πρόβατα στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο.

 

Best of internet