Quantcast
THE STREAM

Πακιστανοί μετανάστες αλλοιώνουν τον πολιτισμό μας προσφέροντας βοήθεια στους πλημμυροπαθείς

Μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος βρίσκονται στη Μάνδρα ήδη από την πρώτη ημέρα


THE NEWSROOM · 20 Νοεμβρίου 2017

Φωτογραφίες: Pakistan Community of Greece Unity

Την αλληλεγγύη τους δείχνουν έμπρακτα πακιστανοί μετανάστες που ζουν κι εργάζονται στην Αθήνα, οι οποίοι βρέθηκαν στη Μάνδρα από την πρώτη μέρα της καταστροφής για να βοηθήσουν τους κατοίκους της περιοχής.

Στην ανακοίνωσή της, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος «Ενότητα» έγραφε:«Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μάνδρα. Ήδη μέλη της Πακιστανικής κοινότητας άρχισαν να βοηθάνε τους κατοίκους στη Μάνδρα που έχουν πληγεί».

Ταυτόχρονα, μέσω της ανακοίνωσής της, απηύθυνε το εξής κάλεσμα: «Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους».

Ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, δήλωσε: «Μαζευτήκαμε σήμερα 30 άτομα εδώ για να βοηθήσουμε. Θα κάνουμε διάφορες δουλειές έτσι ώστε να διευκολύνουμε τον κόσμο.  Θα συνεργαστούμε με τις υπηρεσίες του Δήμου».

Best of internet