Quantcast
THE STREAM

Ντενέρις Ταργκάριεν της Κεντροαριστεράς είναι από σήμερα η Φώφη Γεννηματά

Με την απόλυτη επικράτηση της επί κάθε άλλου σφετεριστή του βασιλείου, η Φώφη γίνεται απο σήμερα η Μητέρα των Δράκων


THE NEWSROOM · 19 Νοεμβρίου 2017

Απόλυτη και αποφασιστική επικράτηση στην μάχη για την ηγεσία του νέου φορέα πέτυχε η Φώφη Γεννηματά σύμφωνα με τα αποτελέσμτα στα 484 εκ των 827 εκλογικών τμημάτων. Σύμφωνα με την ως τώρα καταμέτρηση η Φώφη Γεννηματά φαίνεται να καταλαμβάνει το 58.77% έναντι 41.23% του Νίκου Ανδρουλάκη.

Νωρίτερα ο Νίκος Αλιβιζάτος, πρόεδρος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, με βάση τα αποτελέσματα στο 35% της επικράτειας, είχε ανακοινώσει πως «μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί ότι νικήτρια είναι η κ. Γεννηματά».

Η επικράτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να σημειώνεται σε όλες τις περιφέρειες της χώρας πλήν της Κρήτης όπου για προφανείς λόγους δείχνει να επικρατεί ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στην τελική καταμέτρηση των ψήφων εκτιμάται ότι ο αριθμός των ψηφισάντων θα αγγίξει τις 160.000, κατάτι λιγότεροι από τον α’ γύρο στον οποίο συγκεντρώθηκαν 212.000 ψηφοφόροι.

Την στέψη της ίδιας σαν Ντενέρις Ταργκάριεν του ΠΑΣΟΚ ίσως είχε οραματιστεί η ίδια η Φώφη Γεννηματά από τον λογαριασμό της στο twitter προ μηνών όταν σε μια κίνηση σοσιαλ μαεστρίας είχε συνδυάσει ελληνοχριστιανικό πάσχα και game of thrones, επειδή ΠΑΣΟΚ:

Best of internet