Quantcast
THE STREAM

Το Διεθνές Συνέδριο των Flat Earthers αποδεικνύει ότι η ανθρώπινη βλακεία φτάνει μέχρι το διάστημα

Δεν ξέρουμε ακόμα αν συμμετείχε και ο φίλος μας B.o.B.


THE NEWSROOM · 16 Νοεμβρίου 2017

Διάνοιες από όλο τον κόσμο συναντήθηκαν στη Βόρεια Καρολίνα τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο των Flat Earthers. Εκεί συζητήθηκαν όλα τα καυτά θέματα που μας απασχολούν αλλά οι περισσότεροι από εμάς διστάζουμε να συζητήσουμε.

Το συνέδριο διήρκησε δύο μέρες και περιελάμβανε ομιλίες και διαλέξεις απο έγκριτους συνομωσιολόγους, ενώ ζητούσε από τους συμμετέχοντες να καταβάλουν πρώτα το αμελητέο ποσό των 149 δολαρίων για να το παρακολουθήσουν.

Μερικές από τις διαλέξεις ήταν οι «NASA και λοιπά ψέματα περί διαστήματος», «Η Επίπεδη Γη και η επιστημονική μέθοδος», καθώς και «Η αφύπνιση από τα κυρίαρχα επιστημονικά ψέματα».

Σπόνσορες αυτής της αφράτης μαλακίας ήταν οι εταρείες «Celebrate Truth» που εργάζεται για την αποκατάσταση της αλήθειας του Θεού, «Gordon Rocket Company» που πουλάει φουρνάκια και εξοπλισμό μπάρμπεκιου και «Abacus» που λανσάρει ενεργειακά χαπάκια.

Όπως ισχυρίζεται η διοργάνωση στην ιστοσελίδα της, «κανένα από τα πειράματα που έχουν διεξαχθε μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να αποδείξει ότι η Γη περιστρέφεται», ενώ ζητούν την ενσωμάτωση της θεωρίας τους στα σχολικά εγχειρίδια.

To BBC πήγε στο συνέδριο μαζί με μία μινιατούρα της Γης για να δει πώς θα αντιδράσουν οι συμμετέχοντες. Αργότερα, στο ίδιο βίντεο, ένας άνδρας μιλώντας στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού δηλώνει ότι πήγε διερευνητικά εκεί, για να δει πώς μοιάζουν οι Flat Earthers, και τελικά δεν απογοητεύτηκε. Αντιθέτως, όπως λέει, του φάνηκαν απολύτως φυσιολογικοί, αφού λίγοι είναι παχύσαρκοι και μόνο το 30% από αυτούς καπνίζει.

Οι διοργανωτές ικανοποιημένοι από τη μαζικότητα του συνεδρίου, ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν από τώρα τις διεργασίες για το επόμενο, το 2018. Δείτε παρακάτω το βίντεο που ανήρτησαν στη σελίδα τους.

FE Spectrum News TV Coverage – Flat Earth International Confer…

Mainstream news coverage of the Flat Earth International Conference 2017. Get your tickets for next year's event @ http://FE2018.com

Posted by Flat Earth International Conference on Mittwoch, 15. November 2017

 

Best of internet