Quantcast
THE STREAM

Γνωστός τηλεβιβλιοπώλης λανσάρει τώρα και ειδικά νανογιλέκα για καύση λίπους

Μας αποκαλύπτει ακόμα ότι αυτός ήταν ο λόγος που αδυνάτισε


THE NEWSROOM · 14 Νοεμβρίου 2017

Ο αγαπημένος μας τηλεβιβλιοπώλης ή, εναλλακτικά, ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, με το χαμόγελο και τη ζωντάνια του, μας ενημέρωσε πρόσφατα για την ύπαρξη ενός εξαιρετικού gadget που θα ζεστάνει τα κορμάκια σας τα κρύα κυριακάτικα απογεύματα που θα διαβάζετε για τον «επιμενίδειο ύπνο της διεθνούς πνευματικής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και τα βαθύτατα αίτια του επερχόμενου τρίτου πυρηνικού πολέμου».

Σας είπαν ότι η ελληνική αγωγή είναι ασύμβατη με υπέροχους γυμναστηριακούς κοιλιακούς; Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέλους βάζει ένα τέλος σε αυτές τις κακοήθειες, ενσωματώνοντας ένα ένθετο στην εκπομπή του όπου μιλάει για τα οφέλη ενός ειδικού γιλέκου, με το οποίο θα χτίσετε αθλητικό κορμί χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ρούπι από τους καναπέδες σας.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι το προϊόν έχει διαφημιστεί ξανά στην ελληνική τηλεόραση, με τον ίδιο άβολο τρόπο.

Όπως και να χει, το γιλέκο αυτό, το οποίο προφανώς έχει δοκιμάσει και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης και που, όπως λέει, ήταν ο λόγος που έχασε βάρος, αφού ζεστάνει την κοιλίτσα σας, θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλάκια που σας βασανίζουν και δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τις χαρές της ζωής.

«Εμένα με έκανε να αισθανθώ πάρα πολύ ωραία και το φοράω πέντε με έξι ώρες την ημέρα», δήλωσε με ενθουσιασμό ο εν λόγω τηλεβιβλιοπώλης.

Αλλά δεν τελειώσαμε ακόμη. Το γιλέκο θα σας απαλλάξει, ακόμα, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του ίδιου, από όλους τους πόνους και την καθημερινή κούραση.

Μάλιστα,για να αποδείξει ότι και ο ίδιος είναι χρήστης του it αξεσουάρ, βγάζει το σακάκι του την ώρα της εκπομπής αποκαλύπτοντας το μαγικό γιλέκο που έχει την τύχη να ακουμπά το αρχαιοελληνικό του σώμα.

 

Best of internet