Quantcast
THE STREAM

«Χωρίς τη Χρυσή Αυγή οι γειτονιές μας είναι καλύτερες»

Το νέο βίντεο του Παρατηρητηρίου GoldenDawnWatch ευαισθητοποιεί για τις εξελίξεις στη δίκη της ναζιστικής οργάνωσης


THE NEWSROOM · 9 Νοεμβρίου 2017

Εφτά χρόνια χρόνια έχουν περάσει απ’ όταν ξεκίνησε η έξαρση περιστατικών ρατσιστικής βίας από τάγματα εφόδου και από μέλη της Χρυσής Αυγής στη γειτονιά του Άγιου Παντελεήμονα, την εποχή που τα κανάλια της τηλεόρασης έκαναν λόγο για «αγανακτισμένους πολίτες». Το νέο βίντεο  που δημοσίευσε η πρωτοβουλία Golden Dawn Watch, στo πλαίσιo της καμπάνιας ευαισθητοποίησης «Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώσου» φέρει τον τίτλο «Χωρίς τη Χρυσή Αυγή οι γειτονιές μας είναι καλύτερες».

Στο βίντεο βλέπουμε εικόνες από τις πολυτάραχες εποχές με τις επιθέσεις των Χρυσαυγιτών σε αντιπαραβολή με εικόνες από την καθημερινή ζωή στη γειτονιά σήμερα.

«Χωρις τη Χρυσή Αυγή οι γειτονιές μας είναι καλύτερες» Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται. Ενημερώσου. #GDtrial

Posted by Golden Dawn Watch on Mittwoch, 8. November 2017

Μετά το «Τέλος χρόνου. Πάμε», αυτό είναι το τρίτο βίντεο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης «Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώσου» του Παρατηρητηρίου «Golden Dawn Watch». Η πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε ότι η Θέμις Σκορδέλη, μέλος της Χρυσής Αυγής και υπεύθυνη για πολλές από τις επιθέσεις της οργάνωσης στη γειτονιά του Άγιου Παντελεήμονα, καταδικάστηκε το καλοκαίρι σε 3 χρόνια φυλάκιση.

Best of internet