Quantcast
THE STREAM

Βαριές κατηγορίες για παιδεραστία έρχονται στο φως για τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά το περιστατικό


THE NEWSROOM · 9 Νοεμβρίου 2017

Ο ασκός του Αιόλου που έχει ανοίξει μετά τις καταγγελίες για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις του Χάρβεϊ Γουάινστιν δε λέει να κλείσει, αφού φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος προκειμένου να έρθουν στην επιφάνεια οι, όπως φαίνεται, πολυάριθμες περιπτώσεις παρενοχλήσεων στο Χόλιγουντ. Αυτή τη φορά η πιο πρόσφατη καταγγελία αφορά στο πρόσωπο του ηθοποιού Τσάρλι Σιν, για τον οποίο καταγγέλλουν ότι το 1986 βίασε τον ηθοποιό Κόρεϊ Χάιμ, ο οποίος Χάιμ, μάλιστα, έχει πεθάνει από το 2010 σε ηλικία 38 χρονών.

Ο Κόρεϊ Χάιμ (μέση) και ο Τσάρλι Σιν (δεξιά) στα γυρίσματα της ταινίας “Lucas”.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο φίλος του Χάιμ, Ντόμινικ Μπρασία, o Τσάρλι Σιν όταν ήταν 19 χρονών, στα γυρίσματα της ταινίας “Lucas” το 1986, είχε παρενοχλήσει και βιάσει τον τότε 13χρονο Χάιμ. Ο Τσάρλι Σιν έχει ήδη απαντήσει σε αυτές τις κατηγορίες μέσω ενός εκπροσώπου του, ο οποίος δήλωσε στο The Hollywood Reporter «Ο Τσάρλι Σιν αρνείται κατηγορηματικά όλες αυτές τις κατηγορίες».

O Τσάρλι Σιν και ο Κόρεϊ Χάιμ τον Αύγουστο του 1986. Το περιστατικό που καταγγέλλεται φαίνεται να συνέβη ένα χρόνο πριν τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία.

H υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας, όταν ο ηθοποιός και φίλος του Κόρεϊ Χάιμ, Ντόμινικ Μπρασία ισχυρίστηκε ότι ο Χάιμ του είχε εκμυστηρευτεί το περιστατικό της παρενόχλησης η οποία φέρεται να συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Lucas.

Το όνομα του Haim είχε έρθει ξανά στην επικαιρότητα, όταν η μητέρα του ηθοποιού αναφέρθηκε στις μαρτυρίες του Κόρεϊ Φέλντμαν, σύμφωνα με τις οποίες ο Χάιμ είχε πέσει θύμα παρενόχλησης από παιδοφιλικά κυκλώματα του Χόλιγουντ, θύμα των οποίων ισχυριζόταν ότι είχε πέσει και ο ίδιος ο Φέλντμαν. Ο Φέλντμαν και ο Χάιμ ήταν και αυτοί στενοί φίλοι και είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες στη δεκαετία του 80.

O Corey Haim (1971 – 2010) μαζί με τον Corey Feldman το 1985. Φωτογραφία: Time & Life Pictures/Getty Images

Η Αστυνομία του Λος Άντζελες ξεκίνησε μια έρευνα με αφορμή τις καταγγελίες του Φέλντμαν, ωστόσο όπως διαβάζουμε εδώ, αυτή η έρευνα σχετικά με το παιδοφιλικό κύκλωμα του Χόλιγουντ έκλεισε ήδη, αφού όπως δήλωσε στο Radar Online ο αξιωματικός της αστυνομίας του Λος Άντζελες Σαλ Ραμίρεζ:

«Στην περίπτωση του Κόρεϊ Φέλντμαν, δυστυχώς, σύμφωνα με το νόμο της Καλιφόρνιας, το υποτιθέμενο περιστατικό είναι έξω από τη δικαιοδοσία μας και οι αστυνομικοί ληστείας / ανθρωποκτονίας δεν έχουν άλλες δυνατότητες να κυνηγήσουν αυτή την υπόθεση»

Ο Φέλντμαν πάντως φέρεται ότι είχε προσπαθήσει να καταγγείλει το περιστατικό ήδη από το 1993, ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αρχές τότε ενδιαφέρονταν να μάθουν μόνο για περιστατικά που αφορούσαν στις καταγγελίες κακοποίησης από το Michael Jackson.

Best of internet