Quantcast
THE STREAM

Απολύθηκε η ποδηλάτισσα που έκανε ένα ζουμερό κωλοδάχτυλο στον Τραμπ

Προσπάθησε να αντιγράψει τη Βίκυ Σταμάτη αλλά την πάτησε


THE NEWSROOM · 7 Νοεμβρίου 2017

Στα τέλη του Οκτωβρίου η  Τζούλι Μπρίσκμαν πέρασε με το ποδήλατό της δίπλα από το προεδρικό αμάξι και σε μία έκρηξη αυθορμητισμού σήκωσε περήφανα το μεσαίο της δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ. H ίδια εξηγώντας τα κίνητρα της κίνησής της είπε ότι «Το δάχτυλό μου έκανε αυτό που ένιωθα. Είμαι οργισμένη και αγανακτισμένη».

Ένας φωτογράφος του Λευκού Οίκου απαθανάτισε τη στιγμή, με αποτέλεσμα η φωτογραφία μέσα σε λίγες ώρες να γίνει viral, με πολλούς χρήστες των social media να την χαρακτηρίζουν ως ηρωίδα.

Ωστόσο, η εργολαβική εταιρία στην οποία δούλευε και συνεργαζόταν με την κυβέρνηση, Akima LLC, δυσαρεστήθηκε με την κίνησή της, με αποτέλεσμα να της ανακοινώσουν λίγες μέρες αργότερα την απόλυσή της. Η εταιρία ισχυρίστηκε ότι η πρώην εργαζόμενη παραβίασε τους κανονισμούς γύρω από τη χρήση των social media. Για την ακρίβεια, της επισήμανθηκε ότι απαγορεύεται η ύπαρξη άσεμνου υλικού στα social media κι ότι γι’ αυτούς τους λόγους διακόπτεται η συνεργασία μαζί της.

Η Juli Briskman πριν το περιστατικό με το μεσαίο δάχτυλο εργαζόταν για εξίμισι μήνες στην επιχείρηση, στο τμήμα του marketing. Όπως δήλωσε, η απόλυσή της ήταν κάτι που περίμενε να συμβεί.

Απευθυνόμενη στον Τραμπ είπε: «Λευκοί ακροδεξιοί πυροβολούν 500 ανθρώπους και δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό.  Ακροδεξιοί διοργανώνουν πορεία και χτυπούν τον κόσμο στο Σάρλοτσβιλ και τους αποκαλείς καλούς ανθρώπους».

 

Best of internet