Quantcast
THE STREAM

Εντρεπρενέρ βοσκός στα Τρίκαλα έκοψε δύο στύλους της ΔΕΗ για το μαντρί του

Όταν όλοι απλά έβλεπαν δύο στύλους, κάποιος έβλεπε την οικία των προβάτων του


THE NEWSROOM · 7 Νοεμβρίου 2017

H αθάνατη ελληνική επιχειρηματικότητα συνεχίζει να θριαμβεύει στην ύπαιθρο του όμορφου τόπου μας, αγαπητοί φίλοι, αφού όταν ο γνήσιος ο εντερπρενέρ βάλει κάτι στο μυαλό του θα το πετύχει πάσει θυσία. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκεφτόταν δηλαδή και ο βοσκός από τη Φαρκαδόνα της Θεσσαλίας, ο οποίος πήρε ένα αλυσσοπρίονο και έκοψε δύο κανονικότατους στύλους της ΔΕΗ για να φτιάξει στάνη για τα πρόβατα.

Πλέον, το ελληνικό κράτος και οι Αρχές που πολεμούν την επιχειρηματικότητα αναζητούν τον 43χρονο βοσκό, ενώ το αστυνομικό τμήμα Φαρκαδόνας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του.Όπως διαβάζουμε στο trikalavoice.gr:

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (20-10-2017) έως (30-10-2017) στην ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας, ο 43χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο και αφαίρεσε από δίκτυο ηλεκτροδότησης της Δ.Ε.Η. δύο ξύλινους στύλους και ένα συρματόσχοινο στήριξης του δικτύου με μεταλλικό προφυλακτήρα, τα οποία χρησιμοποίησε για την κατασκευή ποιμνιοστασίου. Ο προαναφερόμενος προφυλακτήρας κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του.

Πραγματικά απορούμε γιατί δεν αφήνουν την ύπαιθρο να άυτορρυθμιστεί, να δούμε λίγο κάτι.

Best of internet