Quantcast
THE STREAM

Γκάνια, χορός και παρκούρ για υπερπαραγωγή του Μπόλιγουντ στη Νάξο

Από το “Bravo Ρούλα” είχαν να δουν τέτοιες δόξες οι Κυκλάδες


6 Νοεμβρίου 2017

Τα νησιά του Αιγαίου φαίνεται ότι ζουν δόξες που είχαν να δουν από τις ένδοξες εποχές που η Ρούλα Κορομηλά έκανε το “Bravo” στα σκαλάκια του δημαρχείου της Ερμούπολης. Τώρα φαίνεται ότι τις εποχές του ΠΑΣΟΚ έρχονται να αναβιώσουν ξένοι επενδυτές, αφού οι κάτοικοι της Νάξου πριν από μια εβδομάδα έγιναν μάρτυρες μιας «απόβασης» ενός τεράστιου κινηματογραφικού crew από το πολύχρωμο και γλετζέδικο Bollywood.

Όπως διαβάζουμε στο naxostimes.gr, η ταινία δράσης ήταν σχεδόν έτοιμη, όμως τελευταία στιγμή αποφασίστηκε να προστεθεί και λίγο μουσικοχορευτικό μπόλιγουντ σε αιγιοπελαγίτικο σκηνικό, οπότε πάνω από 200 ηθοποιοί και χορευτές βρέθηκαν στο λιμάνι, στα στενάκια και στην Πορτάρα της Νάξου για τα γυρίσματα του τραγουδιού που προστέθηκε τελευταία στιγμή στην ταινία “Tiger Zinda Hai”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Δεκέμβριο. Τότε εκατομμύρια κόσμου θα μπορούν να απολαύσουν την ταινία η οποία προβλέπεται να έχει πολλά πιστολίδια, εκρήξεις και απ’ ό,τι φαίνεται και μπόλικο χορό μπροστά από την Πορτάρα της Νάξου.

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι που αποτελείται από την διάσημη ηθοποιό Katrina Kaif και τον Salman Khan έχει ξανά πρωταγωνιστήσει μαζί στο prequel της επερχόμενης ταινίας, το “Ek Tha Tiger” και οι ίδιοι έχουν πολύ μεγάλο κοινό, το οποίο φροντίζει να τιγκάρει με like όλες τις φωτογραφίες που ανέβαζαν από τα γυρίσματα στο ελληνικό νησί.

 

Όπως αναφέρει το bollywoodlive.com:

Το Tiger Zinda Hai είναι η πιο αναμενόμενη ταινία αυτού του έτους. Σηματοδοτεί την επανένωση των Salman και Katrina στη μεγάλη οθόνη μετά από πέντε χρόνια.

Οι Salman Khan και Katrina Khaif μαζί με το πλήρωμα της TZH κάνουν γυρίσματα στη Νάξο ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα που έχει αρκετές παραλίες με καταγάλανα νερά. Στο νησί πολύ συχνά πνέουν ισχυροί άνεμοι και συνεπώς, windsurfing και kite surfing είναι διάσημες δραστηριότητες. Είναι ένα από τα πιο πανέμορφα νησιά του κόσμου.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε parkour και bmx στον περιβάλλοντα χώρο της Πορτάρας, ενώ εικάζουμε ότι σε όλα αυτά θα προστεθούν και τα γνωστά χαρακτηριστικά χορευτικά του Μπόλιγουντ.

H ταινία είναι μια παραγωγή της Jash Raj Films, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής στην τεράστια βιομηχανία του Bollywood, ενώ ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας Χρήστο Γιώτης ανέφερε ότι σημαντικό ρόλο στην επιλογή του νησιού για τα γυρίσματα έπαιξαν η γεωμορφολογία της περιοχής και κυρίως, «η συνέπεια λόγων και πράξεων των ανθρώπων με τους οποίους υπήρξε επικοινωνία στη Νάξο».

Ο Χρήστος Γιώτης είχε επισκεφτεί στο παρελθόν το νησί για τα γυρίσματα της εκπομπής “Parts Unknown” του Anthon Bourdain και από τότε υπάρχει αυτή η «σχέση εμπιστοσύνης» με το νησί και τους Ναξιώτες επαγγελματίες. είχε ήδη «χτιστεί» από τότε που ο κ. Γιώτης είχε επισκεφθεί ξανά τη Νάξο, στο πλαίσιο της παραγωγής της εκπομπής “Parts Unknown” του Anthony Bourdain. Ο κ. Γιώτης επισήμανε, ακόμη, ότι η παραγωγή έχει συνεργαστεί με Ναξιώτες επαγγελματίες για την υλοποίηση κάποιων κατασκευών, στο πλαίσιο τόνωσης και της τοπικής οικονομίας.

Το τραγούδι της ταινίας μάλιστα αναμένεται να κυκλοφορήσει στο youtube πριν την κυκλοφορία της ταινίας, στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών για την ταινία. Εμείς αναμένουμε να δούμε πως θα δέσουν τα όπλα, οι εκρήξεις, το bmx, το παρκούρ και η Πορτάρα στη μεγάλη οθόνη.

Best of internet