Quantcast
THE STREAM

Λάρισα: Παρεάκι καταδικάστηκε σε 5μηνη φυλάκιση για σέλφι με ανθρώπινο κρανίο σε νεκροταφείο

Κάποιοι Λαρισαίοι πήραν πάρα πολύ σοβαρά το Χάλογουιν


Χρήστος Πρόεδρος · 2 Νοεμβρίου 2017

Ένας κάποιος εκτροχιασμός παρατηρήθηκε στους παραδοσιακούς εορτασμούς του Χάλογουιν στην πόλη της Λάρισας, όταν τέσσερις ατρόμητοι νεαροί Λαρισαίοι αποφάσισαν να μπουν τα ξημερώματα στο παλαιό νεκροταφείο της πόλης και να ποζάρουν σε σέλφι με ένα κρανίο.

Συγκεκριμένα, το ατρόμητο παρεάκι 18χρονων και 19χρονων εντοπίστηκε ξημερώματα από αστυνομικούς της τροχαίας που περνούσαν από το σημείο και προσήχθησαν στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα, ενώ η υπόθεση τελικά έφτασε στα δικαστήρια.

Το παλαιό νεκροταφείο της Λάρισας στο οποίο συνέβη το photoshooting.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως αφού μπήκαν στο νεκροταφείο, οι νεαροί πήραν από το οστεοφυλάκιο του νεκροταφείου ένα ανθρώπινο κρανίο και με αυτό έβγαζαν εναλλάξ φωτογραφίες.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Ελευθερία Λάρισας, οι νεαροί υποστήριξαν ότι οι πράξεις αποτελούσαν μια νεανική τρέλα και πως έκαναν ό,τι έκαναν υπό την επήρεια του αλκοόλ αλλά και τηλεοπτικών σειρών της εποχής. Δεν ξέρουμε εάν αναφέρεται στο Larisa Horror Story, ή στη 10η εντολή, ή ακόμα και στο Walking Dead, αλλά πάντως ο δικαστής δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων και συντάχθηκε με την πρόταση της Εισαγγελέως. Κάπως έτσι, το  Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας έκρινε ένοχους τους νεαρούς για την πράξη της περιύβρισης νεκρού, χωρίς ελαφρυντικό, ενώ καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με τριετή αναστολή.

«Ήταν μια τρέλα της στιγμής. Ήπιαμε και πήγαμε εκεί στα νεκροταφεία για να αποδείξουμε πως δεν φοβόμασταν» είπε ο ένας εκ των κατηγορουμένων για το περιστατικό. Οι τέσσερις νεαροί, 18 και 19 ετών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Τροχαίας ξημερώματα έξω από το παλιό νεκροταφείο

 

Ευχόμαστε τουλάχιστον να πήραν αρκετά λάηκ ώστε να κάνουν κάπως απόσβεση της ποινής.

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Λάρισας

Best of internet