Quantcast
THE STREAM

Αδίστακτος επιβάτης δάγκωσε κυρίες που του έφαγαν τη σειρά για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Έχει αρχίσει να ζορίζει η φάση


THE NEWSROOM · 1 Νοεμβρίου 2017

Σε εργαστήρι για μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς έχουν μετατραπεί  οι σταθμοί του μετρό στην πρωτεύουσα αγαπητοί φίλοι, με τις ουρές στα εκδοτήρια να αποτελούν ιδανικούς τόπους συνάντησης και κοινωνικοποίησης των αθηνέζων επιβατών τις τελευταίες εβδομάδες.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο πρόεδρος των εργαζομένων στον μετροπόντικα, Σπύρος Ρεβύθης,  μοιράστηκε κάποια από τα πιο πικάντικα περιστατικά που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια την ώρα που περίμεναν το πολυπόθητο ηλεκτρονικό εισιτήριο, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να την πέσουν και στους εργαζόμενους του μετρό. Τα περιστατικά αυτά, όμως,  είναι μάλλον ανάξια λόγου, αφού, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον, τουλάχιστον όσον αφορά το εύρος της ανθρώπινης εφευρετικότητας είναι ότι επιβάτης-τιμωρός δάγκωσε δύο κυρίες που του έκλεψαν τη σειρά στα εκδοτήρια του Ευαγγελισμού.

Ο κύριος Ρεβύθης, μάλλον τρομοκρατημένος από τις διαθέσεις του επιβατικού κοινού, δήλωσε ότι θα χρειαστεί να δοθεί και άλλη παράταση στην έκδοση των καινούργιων εισιτηρίων.

Δείτε τι δήλωσε, ο κύριος Ρεβύθης πάντα, στην εκπομή του Γιώργου Παπαδάκη.

Best of internet