Quantcast
THE STREAM

Με φυλακή τιμωρήθηκε ο συνθέτης μεγάλου ελληνικού χιτ της Eurovision επειδή έκλεβε ρεύμα

Δεν τη βρίσκει την άκρη με τη ΔΕΗ ο Ανδρέας Μικρούτσικος


THE NEWSROOM · 27 Οκτωβρίου 2017

Kαι ο Ανδρέας Μικρούτσικος φαίνεται να περνάει πολύ δύσκολες εποχές, καθώς πήγε στο δικαστήριο κατηγορούμενος ότι κλέβει ρεύμα. Το δικαστήριο δεν λυπήθηκε τον συνθέτη του “Άνοιξη” με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 7 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Το ρεπορτάζ της έγκριτης εφημερίδα «Espresso»  αναφέρει πως όλα αυτά έγιναν για ρεύμα αξίας 1330 ευρώ (1700 με τους τόκους της ΔΕΗ). Ο Αντρέας Μικρούτσικος είπε “δεν πληρώνω” από μέσα του και πείραξε το ρολόι της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να χρωστάει το ρεύμα για 16 μήνες, συγκεκριμένα από τις 6 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 20 Ιουνίου 2013.

Την παράβαση και το πειραγμένο ρολόι εντόπισαν οι τεχνικοί της ΔΕΗ όταν έκαναν έλεγχο, με αποτέλεσμα η ΔΕΗ να κινηθεί νομικά. Με βάση το ότι το πιστόλι στους λογαριασμούς κράτησε τόσους μήνες, ο Μικρούτσικος κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε τελικά για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας κατ’εξακολούθηση και 8000 χαμένες κιλοβατώρες.

Η υπόθεση έχει και συνέχεια πέρα από την τιμωρία του Μικρούτσικου, καθώς η ΔΕΗ θα κυνηγήσει να πάρει τα χρήματα που της χρωστάει στο αστικό δικαστήριο. Ελπίζω να βρεθεί κάποιο φιλαράκι για τον συνθέτη τώρα που το χρειάζεται.

(πηγή)

 

Best of internet