Quantcast
THE STREAM

Δε φαντάζεστε ποιοι ήταν οι σκληροί καριόληδες που πέταγαν ναφθαλίνη σε σχολεία του Αγρινίου

Τώρα που θα απαγγελθούν κατηγορίες μάλλον θα εύχονται να είχαν πετάξει αμπούλες βρώμας


THE NEWSROOM · 27 Οκτωβρίου 2017

Βρέθηκε τελικά η ταυτότητα της συμμορίας με τη ναφθαλίνη, η οποία θα μείνει στην ιστορία για το lame όνομά της. Τα μέλη της πάντως έχουν σοβαρότερα προβλήματα αυτή τη στιγμή καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου δημιουργήθηκε σε βάρος τους δικογραφία για διατάραξη οικιακής ειρήνης και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

To crew αποτελούνταν από 17 ανήλικους, με τους 16 στους 17 να είναι locals. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που από τις 21/09/2017 μέχρι τις 12/10/2017 έριξαν ναφθαλίνη σε 9 σχολεία, με αποτέλεσμα να μπιστολιαστεί το μάθημα. Αν ήταν οτιδήποτε άλλο μπορεί να ήταν τελείως άκακη μορφή βανδαλισμού, αλλά καθώς η ναφθαλίνη έχει παρενέργειες για την υγεία δυο μαθητές γυμνασίου ηλικίας 13 και 14 ετών που την εισέπνευσαν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι βάνδαλοι πιάστηκαν αφού βρέθηκε από την αστυνομία μια σακούλα νάιλον που είχαν κρύψει σε ένα φρεάτιο. Η συνέχεια για τη συμμορία της ναφθαλίνης θα δοθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ο οποίος έχει στα χέρια του τη δικογραφία. Αυτή τη στιγμή πάντως το crew μάλλον θα σκέφτεται πως καλύτερα να πέταγε τις πατροπαράδοτες αμπούλες βρώμας.

(πηγή)

Best of internet