Quantcast
THE STREAM

Χρόνια πολλά σε όλους τους Μήτσους με το απόλυτα εορταστικό ζεϊμπέκικο του Δημήτρη Τσοβόλα

Ένα μικρό tutorial για το πως να γιορτάσετε σωστά την ονομαστική σας εορτή


Χρήστος Πρόεδρος · 26 Οκτωβρίου 2017

Μεγάλη ημέρα η σημερινή, αγαπητοί φίλοι, καθ’ ό,τι στο όνομα Δημήτρης ακούνε ίσως τα μεγαλύτερα μούτρα του ένδοξου αυτού τόπου. Σήμερα 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το ορθόδοξο ημερολογιάκι που έχουμε αναρτημένο στο γραφείο, γιορτάζει ο Άγιος Δημήτριος και μαζί αυτόν ολόκληρη η Ελλάδα και ακόμα περισσότερο η Θεσσαλονίκη, αλλά πάνω απ’ όλα όλες οι λαϊκές μάζες που στηρίζουν το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο. Η κάμερα στη χρυσή εποχή του ΠΑΣΟΚ συνέλαβε τον Δημήτρη Τσοβόλα σε νυχτερινό κέντρο που συχνάζουν οι νεολαίοι, να παραδίδει δωρεάν μαθήματα του πως εορτάζεται σωστά η ονομαστική εορτή:

Γιορτάζω σε ένα μαγαζί που διασκεδάζει η νεολαία. Και γι αυτό εύχομαι στη νεολαία κατ’ αρχήν,

καλούς αγώνες και καλούς αγώνες, καλές επιτυχίες στη ζωή τους.

Και προπαντώς όχι εφησυχασμό:

Πραγματικά ελπίζουμε όλοι οι Δημήτρηδες, Μήτσοι, Μίμηδες, Μιμίκες, Δήμητρες και τα σχετικά, πάνω απ’ όλα να μην εφησυχαστούν, αλλά αγωνιστικά να διεκδικήσουν την βραδιά τους με τον ίδιο τρόπο που τη διεκδίκησε και την κέρδισε ο Δημήτρης ο Τσοβόλας.

Χρόνια πολλά να ευχηθούμε και στους εξής Δημήτρηδες: Στον Δημήτρη Κοντομηνά, στον Δημήτρη τον Καμμένο, στη Δήμητρα (Μιμή) Λιάνη-Παπανδρέου, στον Δημήτρη Τζιώτη με την ευχή να τα πάει περίφημα στην μάχη του για το νέο φορέα.

++ Bonus
Εάν για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν σας καλύπτει ο εορτασμός του Τσοβόλα, τότε σαν έσχατη λύση σας έχουμε το «HΓ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 26 10 2016 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

 

Best of internet