Quantcast
THE STREAM

Έτοιμος να κάνει διεθνή καριέρα Survivor ο εθνικός μας ήρωας Ντάνος

Μετά από τον Anthem Moss και την Κατερίνα Μουτσάτσου, άλλος ένας Έλληνας ετοιμάζεται για διεθνή καταξίωση


Χρήστος Πρόεδρος · 24 Οκτωβρίου 2017

Σε ένα post-survivor σκηνικό στο οποίο βρίσκεται σε άνθιση ένας σκασμός από ριάλιτι επιβίωσης, έχει κανείς τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει στην Ελληνική τηλεόραση μια εκπομπή στην οποία παρουσιαστής πρώην παίκτης σαρβάηβορ συζητάει για τη συμμετοχή του νικητή του ελληνικού σαρβάηβορ σε μελλοντικό αμερικάνικο σαρβάηβορ, αποδεικνύοντας ίσως ότι τα ελληνικά σαρβάηβορ δεν έχουν να ζηλέψουν και πολλά από τα Αμερικάνικα σαρβάηβορ.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΕΔΩ», η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο (πανελίστας πλέον) Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψαν ότι έχει γίνει πρόταση στον Ντάνο να συμμετέχει στο Αμερικάνικο Survivor σε μια “all-star” εκδοχή με νικητές από διάφορα Survivor. Πάνω στο σημείο που προσπαθούμε να συλλάβουμε ότι η κατάσταση πάει να γίνει Ντάνος Ιντερνάσιοναλ, σκάει τηλεφώνο από Ντάνο και oι παρουσιαστές τον βάζουν σε ανοιχτή ακρόαση.

«Θα δούμε. (…) Ναι, μπορεί και να πήγαινα. Ήταν ένας χώρος όπου αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία και μπορεί και να το ξανακάνω. Πρέπει να πω «ναι» σε μία από τις δύο τηλεοπτικές προτάσεις. Έχω τη διάθεση να κάνω κάτι το οποίο μου ταιριάζει. Τώρα, από εκεί και πέρα…», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιβεβαιώνοντας την είδηση της πρότασής για συμμετοχή στο Αμερικάνικο Σαρβάηβορ και εμείς προετοιμαζόμαστε να βουτήξουμε ακόμη πιο βαθιά στο brain drain, αφήνοντας τον Ντάνο να ανοίξει τα φτερά του για το Survivor που θα γυριστεί στον Αμαζόνιο.

Best of internet