Quantcast
THE STREAM

Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε ότι η αιτία που δεν έκανε διεθνή καριέρα ήταν η χυλόπιτα στον Χάρβει Γουάινσταϊν

Η ηθοποιός είχε απορρίψει συνάντηση σε εστιατόριο με τον παραγωγό


THE NEWSROOM · 24 Οκτωβρίου 2017

Τη δική της εμπειρία κατέθεσε η Βάνα Μπάρμπα από τη γνωριμία της με τον μεγιστάνα παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, σε συνέντευξή της στο Star.

Συγκεκριμένα, την περίοδο που συμμετείχε στην ταινία ιταλικής παραγωγής «Mediterraneo», της ζητήθηκε να βγει για φαγητό με ένα παραγωγό που δεν γνώριζε. Όπως είπε η ίδια «Ήταν απαίτηση, δεν ήταν ερώτηση». Όταν απέρριψε την πρόταση, ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ένα χαρτί που της έλεγε ότι πρέπει να φύγει και ότι δεν μπορεί να ξαναδουλέψει στην Αμερική, ενώ η αντζέντισσά της της είπε «ηθελέστα και παθέστα».

Αργότερα, όταν το «Mediterraneo» βραβεύτηκε με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας,  η Βάνα Μπάρμπα πήγε σε ένα πάρτυ στο Μπέβερλι Χιλλς, όπου ήταν προφανώς καλεσμένος και ο Χάρβει Γούαινσταιν. Η ίδια δήλωσε αναφορικά με τη συνάντησή τους:

Τον γνώρισα στο Μπέβερλι Χιλς που γίνονταν τα πάρτι. Μια φυσιογνωμία περίεργη αγριευτική και χυδαία, από τότε μου είχε μείνει αυτό. Έβλεπα έναν άνθρωπο που δεν σε πρόσεχε, δεν σε σεβόταν, δεν κοιτούσε στα μάτια, δεν ήταν ευγενής. Ήταν ένας άνθρωπος που απλά διέταζε.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι αυτό το περιστατικό της στέρησε μία καριέρα στην Αμερική, αλλά ότι επρόκειτο για μία ηθική επιλογή.

Όλα εδώ πληρώνονται τελικά, μπορεί εμένα να μου κόστισε μια καριέρα στην Αμερική άλλα τελικά η αξιοπρέπεια και το ήθος είναι σημαντικό πράγμα και έτυχε να πέσω σε αυτόν τον άνθρωπο. Δηλαδή αν είχα φάει μαζί του ή αν είχα βρεθεί μαζί του, οι πόρτες θα άνοιγαν διάπλατα. Ήταν καθαρά σεξιστική επιλογή δική τους. Ήταν υποταγμένο ένα σύστημα ολόκληρο σ’ αυτόν τον άνθρωπο.

Best of internet