Quantcast
THE STREAM

Περιπολικό έξω απ’ τα γραφεία του «Έθνους» απέδειξε τι σημαίνει Άμεση Δράση μόλις εμφανίζονται οι χούλιγκανς

Μάλλον σκέφτηκαν «δε μπλέκεις»


THE NEWSROOM · 24 Οκτωβρίου 2017

Το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στα γραφεία του Έθνους δείχνει την καταδρομική επίθεση που έγινε από ομάδα αγνώστων, κατά πάσα πιθανότητα οπαδών του Ολυμπιακού, το απόγευμα της Κυριακής στη λεωφ. Συγγρού στα καινούρια γραφεία του Έθνους – ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. Σε αυτό το ολιγόλεπτο αλλά περιεκτικό βίντεο βλέπουμε μια ομάδα 10-15 ατόμων να εμφανίζεται μπροστά από τα γραφεία και εκείνη την ώρα ένα περιπολικό της αστυνομίας που ήταν παρκαρισμένο έξω από τα γραφεία να βάζει μπρος και να φεύγει κακήν κακώς. Στη συνέχεια η ομάδα αγνώστων βανδαλίζει με πολύ μεράκι και φροντίδα τις βιτρίνες και τη ρεσεψιόν των γραφείων, ενώ οι άγνωστοι πέταξαν και ερυθρόλευκες μπογιές.

Η ομάδα περίπου 10~15 αγνώστων που επέβαιναν σε μηχανάκια αποσχίστηκαν από πορεία με μοτοσυκλέτες και έσπασαν τις τζαμαρίες στην πρόσοψη του κτιρίου πετώντας πέτρες και ρίχνοντας άσπρες και κόκκινες μπογιές στους τοίχους και την εξωτερική πόρτα του κτιρίου και στη ρεσεψιόν. Ζημιές προκάλεσαν και σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες εργαζομένων που είχαν σταθμεύσει στο σημείο μπροστά στα μάτια των ίδιων των εργαζομένων. Μάλιστα χτύπησαν δύο δημοσιογράφους, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Μένιος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος βρισκόταν την ίδια ώρα έξω από τα γραφεία του Έθνους και δέχτηκε επίθεση από τους αγνώστους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία (ίσως από τα λίγα που πρόλαβε να δει) κατέληξε ότι πρόκειται για οπαδούς του Ολυμπιακού οι οποίοι κατευθύνονταν προς το γήπεδο Καραϊσκάκη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα αγνώστων χουλιγκάνων μετά την επίθεση έφυγε με κατεύθυνση το ρεύμα προς Πειραιά.

 

Πηγή: CNN, iefimerida.gr

Best of internet