Quantcast
THE STREAM

Ποιος έχει πει στους τρόμπες πολιτικούς ότι είναι κουλ να κάνουν τζόκινγκ;

Something’s running down at the gypsy hood


Χρήστος Πρόεδρος · 23 Οκτωβρίου 2017

Τρέχει και δεν φτάνει ο Έλληνας πρωθυπουργός στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως φαίνεται από φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν σε εφημερίδες και στην τηλεόραση και απεικονίζουν τον Αλέξη τον Τσίπρα με σορτσάκι και αθλητική αμφίεση να τρέχει σε Ουάσινγκτον και Σικάγο. Οι εικόνες έχουν ταρακουνήσει την κοινή γνώμη, μιας και έπιασαν τον κοσμάκη εξαπίνης, αφού η εικόνα του πρωθυπουργού δεν υποδήλωνε οτιδήποτε αθλητικό.

Αυτού του είδους η εικόνα απολυτής γελοιότητας δροσερή ένδειξη ηγετικής πυγμής έλκει την καταγωγή της από μεγάλους ηγέτες του παρελθόντος, όπως ο Jimmy Carter στα 70s, ο Αl Gore και ο George Bush στα 80s και ο φουλ παπατρέχας Bill Clinton και ο George W. Bush στα 90s. Πλέον αποτελεί απόδειξη υπερπροσπάθειας για να φανείς κουλ, με τις κραυγαλέες περιπτώσεις του γλυκού κουταβιού του Καναδέζικου νεοφιλελευθερισμού, Τζαστίν Τρουντώ, αλλά και όλων όσοι φορούν τα σορτσάκια τους ύστερα από παραινέσεις των επικοινωνιακών τους επιτελείων.

Ο Αλέξης Τσίπρας τρέχει στo Λίνκολν Μεμόριαλ στην Ουάσινγκτον. (ΕΦΣΥΝ)

Τα νέα είναι εξαιρετικά ευχάριστα και για εμάς, αφού αυτές οι εικόνες του Έλληνα πρωθυπουργού να αθλείται στις Αμερικάνικες μεαγλούπολεις αποδεικνύουν περίτρανα ότι ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέλους ωρίμασε και σοβαρεύτηκε, ενώ η εικόνα ενός πολιτικού αρχηγού να επιδίδεται σε αθλοπαιδιές, σίγουρα υποδηλώνει ότι κάτι πηγαίνει καλά στην ταλαιπωρημένη μας πατρίδα.

Μεταξύ των συναντήσεων του με τον Ντόναλντ Τραμπ και μεταξύ των συμφωνιών ώστε η Ελλάδα να αγοράσει στρατιωτικούς εξοπλισμούς και f-16 αξίας $2,6δις, ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να απλωθεί λιγάκι, να τρέξει και να τεντωθεί.

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε

Ο πρωθυπουργός του τόπου μας σε κάτι που μοιάζει με αποτυχημένη προσπάθεια για slavsquat μπροστά από το Lincoln Memorial στην Ουάσινγκτον.

Κάπως έτσι ο Αλέξης Τσίπρας μπαίνει στο άτυπο κλαμπ των ηγετών που τρέχουν και κάνουν τζόγκινγκ, σε ένα κλαμπ δηλαδή που συμπεριλαμβάνει τον αγαπημένο μας και βραβευμένο πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της σοσιαλιστικής διεθνούς και γνωστό gym rat, Γιωργάκη Παπαντρέο:

Μάλιστα το τρέξιμο φαίνεται να είναι ένα νευραλγικό πεδίο άσκησης πολιτικής, αγαπητοί φίλοι, μιας ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να τρέχει στις ΗΠΑ, ωστόσο ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας τρέχει στο Σύνταγμα:

Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε, αγαπητοί φίλοι, μιας και είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα του φανεί εξαιρετικά χρήσιμο το τρέξιμο του Αλέξη.

Best of internet