Quantcast
THE STREAM

15 ηρωικές στιγμές απο το τρελό γουίκεντ του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο

Φωτογραφίες με υψωμένες γροθιές, μία εβδομάδα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ


THE NEWSROOM · 23 Οκτωβρίου 2017

Μετά από το πρόσφατο τουρ του Πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τη χαλαρή συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τράμπ, το κυβερνών κόμμα θέωρησε συμβολικά οκ να διοργανώσει χθες, Κυριακή,  εκδρομή μνήμης στη Μακρόνησο, για να τιμήσει τους πολιτικούς κρατούμενους που εξορίστηκαν και βασανίστηκαν στο νησί.

O Πάνος Σκουρλέτης δήλωσε στο AΠΕ-ΜΠΕ ότι όσοι ανήκουν στο χώρο της ακροδεξιάς «είτε εντελώς απροκάλυπτα είτε συγκαλυμμένα θέλουν να ξαναφέρουν στο προσκήνιο τις πιο απεχθείς απόψεις και ιδέες που γνώρισε η ανθρωπότητα, τις ιδέες του ναζισμού». Ο Πρωθυπουργός των ΗΠΑ θα τοποθετείται μάλλον σε διαφορετικό πολιτικό χώρο.

Πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης παρεβρέθηκαν εκεί, ποζάροντας μπροστά σε διάφορα μνημεία, υψώνοντας τις γροθιές τους και κάνοντας δηλώσεις περί ιστορικότητας του νησιού.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν φάνηκε παράλογο στην κυβέρνηση και στα μέλη του κόμματος, τα οποία μάλλον θεωρούν εαυτούς ως συνεχιστές όσων άφησαν τη ζωή τους εκεί.

Επειδή όμως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, όπως λέει και ο σοφός λαός μας, ας δούμε κάποια από τα καλύτερα εσταντανέ της χθεσινής ημέρας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ποζάρει χαλαρός με ένα κόκκινο γαρούφαλο στο πέτο και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει μέχρι την τελική νίκη. Φοβόμαστε για το τι μπορεί να εννοεί με αυτό.

Εδώ βλέπουμε τη νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, τον ανθό της ελληνικής νεολαίας, να υψώνει τις γροθιές της μπροστά από το μνημείο του μακρονησιώτη δεσμώτη.

Εκδρομικός Νίκος Φίλης νιώθει κομμουνιστής στην τοποθεσία Μακρόνησος

Στελέχη της κυβέρνησης φωτογραφίζονται κρατώντας στεφάνι με την υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, υψώνει τη γροθιά του εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων γιατί όλο αυτό βγάζει κάποιο νόημα

 

#Μακρονησος_22Οκτ_2017

Posted by Lampros Filios on Sonntag, 22. Oktober 2017

 

 

Best of internet