Quantcast
THE STREAM

ΗΠΑ: 25χρονος παραβίασε κατάστημα επειδή “διάβαζε Naruto και εκπαιδευόταν να γίνει νίντζα”

Σίγουρα έχει πολύ χρόνο μπροστά του μέχρι να γίνει ο πανίσχυρος μεγιστάνας των νίντζα


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2017

Άλλοι ληστεύουν για τα λεφτά, άλλοι για τη δόξα, άλλοι το κάνουν στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους ως νίντζα διαβάζοντας το πέμπτο βιβλίο του Naruto, όπως ο 25χρονος θεούλης Κρίστοφερ Ζαχίρ Άτκινς. O Άτκινς, όταν συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας να παραβιάζει και να εισβάλει σε ένα κατάστημα Target στις ΗΠΑ, δήλωσε στην αστυνομία ότι το έκανε επειδή διάβαζε Naruto και μάθαινε πως να γίνει νίντζα και να παραβιάζει φυλασσόμενους χώρους, σύμφωνα με το ajc.com.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αστυνομικού Τμήματος του Dunwoody:

Χτες το βράδυ οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση ενός συναγερμού για ληστεία σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης. Η εταιρία ασφάλειας παρατήρησε μέσω κάμερας έναν ύποπτο να παραβιάζει και να εισχωρεί στο χώρο της επιχείρησης. Οι αστυνομικοί κατέφθασαν γρήγορα και έλεγξαν το χώρο. Ένας από τους αστυνομικούς παρατήρησε έναν ύποπτο να διαφεύγει από την επιχείρηση, ο οποίος μάλιστα ταίριαζε με την περιγραφή του άνδρα που είχε εντοπιστεί μέσω κάμερας. Οι αστυνομικοί ανέκριναν τον ύποπτο ο οποίος παραδέχθηκε ότι εισέβαλε παραβιάζοντας τον χώρο, επειδή διάβαζε το βιβλίο Naruto, vol. 5. (σ.σ. ο ύποπτος δήλωσε ότι) σε αυτό το βιβλίο διδασκόταν πως να γίνει νίντζα και πως να εισέρχεται σε φυλασσόμενες περιοχές. Συνελήφθη και του αποδόθηκαν κατηγορίες για ληστεία πρώτου βαθμού.

Last night officers responded to a burglary alarm at one of our major retail stores. The alarm company observed a…

Posted by Dunwoody Police Department on Montag, 9. Oktober 2017

 

Mπορεί να μην έχει τελειοποιήσει απολύτως την τεχνική του ως Ninja, μιας και τον συνέλαβαν στο χαλαρό τα τζιμάνια του ΑΤ Dunwoody, όμως αν κρίνουμε από το profile video του στο facebook, τότε συμπεραίνουμε ότι ο Κρίστοφερ είναι σε πολύ καλό δρόμο.

I like turtles.

Posted by Christopher Zahyeer Atkins on Samstag, 26. März 2016

 

Best of internet