Quantcast
THE STREAM

Έκθεση με έργα ελλήνων αστυνομικών θα θαυμάσουμε στο Σταύρος Νιάρχος

Η έκθεση διοργανώνεται από το ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών και απαγορεύονται αυστηρά οι άπλυτοι


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2017

Δεν είχαμε ιδέα για την ύπαρξη φιλότεχνων αστυνομικών, αλλά το τοτέμ που λέγεται Ελληνική Αστυνομία ποτέ δε σταματά να μας εκπλήσσει. Μπορείτε να φανταστείτε τον ενθουσιασμό μας όταν είδαμε τo event με τίτλο Έκθεση Εικαστικών Ελλήνων Αστυνομικών, στο οποίο χωρίς αμφιβολία θα μπορέσουμε να θαυμάσουμε την τέχνη τoυς

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε είναι πονηρές εποχές και κάποιες μπορεί να θέλει να αστειευτεί με τους φρουρούς του νόμου και της τάξης οπότε χρειάστηκε να επικοινωνήσουμε το Ίδρυμα Νιάρχος για να επιβεβαιώσουμε ότι το event είναι πραγματικό και όχι προϊόν της φαντασίας κάποιου άπλυτου αργόσχολου. Μη φοβάστε, καθώς το ΚΠΙΣΝ μας επιβεβαίωσε ότι όλα καλά.

Όπως αναφέρει το δωρικό bio της εκδήλωσης στo Facebook:

“Στα πλαίσια των εορτασμών για την “Ημέρα της Αστυνομίας” & του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου την 20η Οκτωβρίου 2017, το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών συνδιοργανώνει με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, έκθεση εικαστικών με έργα Ελλήνων Αστυνομικών.”

Ο φορέας της εκδήλωσης είναι το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών. Σύμφωνα με την αφίσα μάλιστα η διοργάνωση στηρίζεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οπότε υπάρχουν όλες οι προοπτικές για να θαυμάσουμε την τέχνη των αστυνομικών της χώρας μας. Οι πληροφορίες πως θα δούμε πίνακες με τίτλους όπως “Μπάχαλα Στουρνάρη ΙΙ” δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

Best of internet