Quantcast
THE STREAM

Τέλος οι πολιτικοί γάμοι στο μοναστήρι του Αγ. Παύλου στη Ρόδο μετά τις ρομαντικές φωτογραφίες Βρετανών

Κομμένες οι πίπες, εν ολίγοις


THE NEWSROOM · 11 Οκτωβρίου 2017

Το κατ’ εξοχήν σκηνικό για ρομαντικές φωτογραφήσεις νεόνυμφων ζευγαριών Βρετανών που ποζάρουν σε στάση στοματικού σέξ τείνει να γίνει το γραφικό σκηνικό γύρω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Ρόδο. Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες, ένα ζευγάρι Βρετανών που ζήλεψε τη δημιουργικότητα ενός ζευγαριού Ολλανδών,  είχε δημοσιοποιήσει φωτογραφία στο facebook, όπου απεικονίζονταν το γαμήλιο στοματικό σεξ τους σε ελληνικό τοπίο, χωρίς όμως να διευκρινίζεται σε ποιο νησί ήταν τραβηγμένη η φωτογραφία.

Η εικόνα προφανώς και απέκτησε ένα κάποιο virality και έκανε πολλές ρομαντικές ψυχούλες να μελώσουν, ωστόσο απ’ όταν αποκαλύφθηκε ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε μετά από τον πολιτικό γάμο του ζευγαριού στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην περιοχή πίσω από το μοναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο, ο Μητροπολίτης της Λίνδου δεν ενθουσιάστηκε με τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος, μετά τα έκτροπα και τα φωτογραφικά εσταντανέ του ζευγαριού έδωσε εντολή να μην ξαναγίνουν πολιτικοί γάμοι στο Μοναστήρι του Αγίου Παύλου: «Δεν μπορεί στο όνομα του κέρδους, να επιτρέπουμε τη βεβήλωση του μοναστηριού» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου, προσθέτοντας ότι ειδυλλιακά μέρη για γάμους έχει και άλλα η Λίνδος. Ο Μητροπολίτης ανέφερε ότι η ιστορία με τους πολιτικούς γάμους στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου ήταν απαίτηση της τοπικής κοινωνίας, ωστόσο το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο.
«Από τον επόμενο χρόνο θα σταματήσουν να τελούνται εκεί πολιτικοί γάμοι» είπε, αναρωτηθείς παράλληλα «γιατί θέλουν φόντο μια εκκλησία, αφού δεν κάνουν θρησκευτικό γάμο;»

 

Πηγή: ΕΡΤ

Best of internet