Quantcast
THE STREAM

Στην τοποθέτησή του για την ταυτότητα φύλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάπως κατέληξε να μιλά για εξωγήινους

Φοβόμαστε ότι στην επόμενη ολομέλεια θα παίξει και τηλεφωνική σύνδεση με Λιακόπουλο


Κορίνα Πετρίδη · 10 Οκτωβρίου 2017

Σε μία πύρινη τοποθέτηση, που ομολογουμένως απέσπασε πολλά χειροκροτήματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χρησιμοποίησε το τελευταίο χαρτί που είχε για να καταφερθεί κατά του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου: τους εξωγήινους.

Mία σπαραχτική ιστορία κατέθεσε από τα έδρανα της Βουλής ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που, όπως επανέλαβε αρκετές φορές, είναι πραγματική. Η ιστορία αφορά μάλλον το παιδί μίας φίλης της γειτόνισσας της κουμπάρας της δεύτερης ξαδέρφης του, που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θέλει να κάνει διόρθωση φύλου γιατί του το είπε ένας εξωγήινος, ένα βράδυ στον Υμηττό.

Αυτό που απ’ ότι καταλαβαίνουμε ήθελε να πει είναι ότι αποκλείεται όσοι είναι κάτω των 18 να γνωρίζουν αν νιώθουν καλά με το βιολογικό τους φύλο και ότι είναι πολύ πιθανό είτε να φαντάζονται διάφορα, είτε κάποιος να τους κοροιδέψει.  Ότι η σχέση με το σώμα και τη σεξουαλικότητα έρχεται στα 18 χρόνια, γιατί η πολιτεία έχει ορίσει τα 18 ως το σημείο της ενηλικίωσης. Και κυρίως, ότι τον λόγο για το αν ένας έφηβος ή ένα ενήλικας θα μπορεί να προχωρήσει σε παρεμβάσεις πάνω στο σώμα του δεν θα τον έχει ο ίδιος, αλλά η Εκκλησία, ο Βασίλης Τσιάρτας και άνθρωποι που δεν αντιμετώπισαν ποτέ τέτοιου είδους αδιέξοδα ή τον κοινωνικό ρατσισμό από το περιβάλλον τους.

 

 

 

 

 

Best of internet