Quantcast
THE STREAM

6 χρήσιμα πράγματα που μαθαίνουμε από τα στατιστικά του PornHub για την Ελλαδα

Μάθετε πότε και πώς παίχτηκε μαλακία


Χρήστος Πρόεδρος · 10 Οκτωβρίου 2017

Αναλυτικότατα και διεξοδικότατα στατίστικς για την ελληνική περίπτωση δημοσίευσε το μεγάλο πορνογραφικό site «Pornhub», χαρτογραφόντας τις πορνογραφικές συνήθειες των ελλήνων χρηστών σε σχέση με τη διάρκεια, την ώρα, το μέσο θέασης, αλλά και το είδος, την κατηγορία και πολλά άλλα διαφωτιστικά. Είναι σαφές και αναμενόμενο ότι παίχτηκε μαλακία αγαπητοί φίλοι, αλλά το insight του Pornhub ίσως μας διαφωτίσει στο πως και με τι αφορμή παίχτηκε.

 

Δέκα λεπτά αρκούν (περίπου)


Σε γενικές γραμμές οι χρήστες παραμένουν στο site γύρω στο δεκάλεπτο, ενώ ο μέσος χρήστης είναι 34 χρονών και 2 στους 10 χρήστες είναι γυναίκες. Αργά το μεσημέρι-νωρίς το απόγευμα είναι η ώρα αιχμής για την επίσκεψη στο pornhub πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε εάν είναι όντως όλοι άνεργοι, ή εάν τέλος πάντων μαλακίζονται στη δουλειά.

 

Μένουμε Ελλάδα, αλλά δεν λέμε όχι στον Λίβανο


Στις πιο συχνές αναζητήσεις για συγκεκριμένες πορνοστάρ έχουμε σε πρώτο αποτέλεσμα το μοντέλο το οποίο μανάτζαρε ο Μένιος Φουρθιώτης, ενώ λίγες θέσεις πιο κάτω εμφανίζεται και η Μαριάννα Ντούβλη, χαρίζοντας άλλη μια διάκριση στη Sirina Productions.

 

Υπάρχει ένα θέμα με την Ελληνίδα Μάνα


Σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο φαίνεται ότι στην Ελλάδα ψάχνουμε περισσότερο βίντεο που έχουν να κάνουν με τον διαχωρισμό νέοι/μεγάλοι, ώριμοι-ες, MILF, Shemales, double penetration και άλλα τέτοια μερακλήδικα.

Πάντως κατά περιοχή φαίνεται ότι η Χίος προτιμάει κατά 50% περισσότερο βίντεο με όργια, στην Κορινθία κατά 50% περισσότερο βίντεο με τον όρο “School”, στη Δράμα 142% περισσότερο με τον όρο “German” και στην Άρτα κατά 72% περισσότερες αναζητήσεις για “Shemale”.

 

Η Καστοριά έχει αναλογικά τα υψηλότερα ποσοστά γκέι επισκέψεων

Σχετικά με το gay κοινό του pornhub στην Ελλάδα, οι πιο δημοφιλείς κατηγορίες είναι “daddy”, “straight guys”, “bareback”, “big dick” κ.ο.κ.(#diplhs). Αναλογικά, τα πρωτεία των gay επισκέψεων από την Ελλάδα στον Pornhub τα έχει η Καστοριά, ενώ η Άρτα που ψάχνει κατά 72% περισσότερο για βίντεο με shemale αναλογικά έχει 4,2% gay επισκέψεων στο site.

 

Οι τσοντάκιδες είναι ευαισθητοποιημένοι σε ζητήματα λεσβιακών σχέσεων

Η πιο δημοφιλής κατηγορία είναι το “Lesbian” αποδεικνύοντας πόσο ανοιχτόμυαλος είναι ο λαός της χώρας που σέβεται και εξερευνά τη διαφορετικότητα.

 

Οι 18αρηδες γουστάρουν χεντάι και καρτούν

Αν αναρωτιέστε με φρίκη προς τα που οδεύει η νεολαία μας, τότε σύμφωνα με το chart πηγαίνει ολοταχώς προς τα Hentai και τα καρτούν και τα μπόντατζ. Σε ηλικίες 35-54 βλέπουμε ότι οι χρήστες ψάχνονται αρκετά για “Russian” και “Czech”, ενώ από τα 55 και πάνω παρατηρείται μια αύξηση της τάξεως του 158% τοις εκατό στις αναζητήσεις για Shemale.

 

Best of internet