Quantcast
THE STREAM

Kικίλιας εναντίον Άδωνι για το ποιος θα γίνει μπάτλερ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Eσωτερική ήταν τελικά η αλλαγή που σκεφτόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2017

Πολύ άμεσα υλοποιήθηκαν τελικά οι αλλάγες σε διάφορα όργανα και επιτελεία της ΝΔ εη όψει του 11ου Συνεδρίου του κόμματος το Δεκέμβριο. Μία από τις βασικές αλλαγές θα είναι η μεταφορά του Βασίλη Κικίλια σε άλλη σημαντική θέση από αυτή του εκπροσώπου τύπου. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην μπασκετμπολίστας θα πάρει τη θέση του τομεάρχη Άμυνας από τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος θα παραμείνει αντιπρόεδρος του κόμματος αλλά χωρίς συγκεκριμένο πόστο προς το παρόν.

Η νέα εκπρόσωπος τύπου είναι όπως ακούστηκε η Μαρία Σπυράκη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται όλα αυτά έχουν αποφασιστεί εδώ και ένα μήνα και συγκλίνει στις αποφάσεις αυτές και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η επίσημη εκδοχή από μεριάς της Νέας Δημοκρατίας είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να καλύψει τον Βασίλη Κικίλια, ο οποίος δέχεται πυρά από μια πλευρά των ΜΜΕ αυτό το διάστημα. Πέρα από τις αλλαγές που αναφέρθηκαν ήδη, αξίζει να σημειωθεί πως το “κατέβασμα” του Μακάριου Λαζαρίδη σα βουλευτή της ΝΔ στην Καβάλα έφερε τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ζούλα σαν αντικαταστάτη του στο γραφείο τύπου της ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017»

Best of internet