Quantcast
THE STREAM

Ο χαμένος σκύλος του σχολείου που καταστράφηκε από τον ισχυρό σεισμό της Λέσβου εμφανίστηκε με το πρώτο κουδούνι της χρονιάς

Όλοι πίστευαν ότι ο Μπούμπης είχε πεθάνει όταν κατέρρευσε το σχολείο από τον σεισμό του Ιουνίου


THE NEWSROOM · 9 Οκτωβρίου 2017

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς ήχησε μόλις σήμερα στο δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο της Βρίσας στη Λέσβο, που καταστράφηκε από τον ισχυρό σεισμό της 12 Ιουνίου. Από εκείνη την ημέρα είχε να δώσει σημάδι ζωής και ένα μικρό ημίαιμο σκυλάκι, ο Μπούμπης, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος 4 μήνες και όλοι πίστευαν ότι καταπλακώθηκε από τα ερείπια του σχολείου που κατέρρευσε από τον σεισμό του Ιουνίου.

Όμως προς έκπληξη όλων των παιδιών αλλά και των καθηγητών, ο Μπούμπης εμφανίστηκε μόλις χτύπησε το πρώτο κουδούνι στο σχολείο της Βρίσας. Ο Μπούμπης ήταν ουσιαστικά η μασκότ του σχολείου  Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, το πρώτο κουδούνι της χρονιάς στο δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο της Βρίσας, που καταστράφηκε από τον ισχυρό σεισμό της 12ης Ιουνίου, Βρίσας.

Ο Μπούμπης, ένα μικρό ημίαιμο σκυλάκι, ήταν η μασκότ του σχολείου της Βρίσας μέχρι τη μέρα του μεγάλου σεισμού της 12ης Ιουνίου. Από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής και όλοι πίστευαν ότι καταπλακώθηκε στα ερείπια του σχολείου που κατέρρευσε. Είχε πρωτοεμφανιστεί πέρυσι στην αρχή της σχολικής χρονιάς στην αυλή του σχολείου και επειδή ήταν ήρεμος και φιλικός ιδιαίτερα προς τα παιδιά, ο σκύλος “βαφτίστηκε” Μπούμπης από τα παιδιά του σχολείου της Βρίσας και έγινε η μασκότ τους. Ο σκύλος είχε αποπαρασιτωθεί και εμβολιστεί και ζούσε στο σχολείο. Όλα αυτά μέχρι και τη μέρα του σεισμού όπου εξαφανίστηκε μετά την κατάρρευση του σχολείου.

Η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Μυρσίνη Νικέλλη με τον Μπούμπη κατά τη διάρκεια του αγιασμού του νέου δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου της Βρίσας που καταστράφηκαν από τον ισχυρό σεισμό της 12ης Ιουνίου | ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου της Βρίσας, Μυρσίνη Νικέλλη ο Μπούμπης «δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε κατά τη διάρκεια των εργασιών της κατασκευής του νέου σχολείου».

Ο Μπούμπης όμως με το άκουσμα του πρώτου κουδουνιού εμφανίστηκε τρέχοντας μέσα από τα κτήματα, φανερά αδυνατισμένος αλλά χαρούμενος με τα παιδάκια να βρίσκονται προφανώς σε παραλήρημα που ο αγαπημένος τους σκύλος επέστρεψε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Best of internet