Quantcast
THE STREAM

Στον πάγκο από εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ο Βασίλης Κικίλιας

Η ανανέωση που έχει στο μυαλό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον περνάει σύντομα από τον εκτοπισμό του κ. Κικίλια


THE NEWSROOM · 7 Οκτωβρίου 2017

Στην Ελλάδα μία από τις βασικές αρχές της ανανέωσης στην πολιτική (αν όχι η μοναδική αρχή) είναι η αλλαγή προσώπων. Με αυτό το σκεπτικό, καθώς η Νέα Δημοκρατία κινείται προς το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων που θα γίνει στις 17 Δεκεμβρίου, όπως αναφέρεται o Κυριάκος Μητσοτάκης θα παύσει μέσα στο μήνα τον Βασίλη Κικίλια από εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος.

Φυσικά σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα έχει ήδη βρεθεί ο αντικαταστάτης του, που θα είναι η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Η κ. Σπυράκη δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Ευρωβουλή παράλληλα, αλλά θα μειώσει το χρόνο που περνάει στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες, προκειμένου να έχει το χρόνο που χρειάζεται για να καλύψει το πόστο της. Aυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι το αν σε περίπτωση εκλογών η Μαρία Σπυράκη θα κατέβει υποψήφια στην Α’ Θεσσαλονίκης ή θα μπει στο Επικρατείας για να επιβλέπει όλη την επικοινωνία της καμπάνιας.

Δυο ακόμα πόστα που εκκρεμούν είναι αυτός της επικοινωνιακής στρατηγικής που ανήκει στον Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος μάλλον θα πάει σε άλλο σημαντικό πόστο, αλλά και το γραφείο τύπου των κεντρικών της ΝΔ στην Πειραιώς, καθώς ο Μακάριος Λαζαρίδης που το στελεχώνει λογικά θα κατέβει υποψήφιος στην Καβάλα. Ένα όνομα που έχει ακουστεί για τη θέση του είναι ο πολιτικός συντάκτης της Καθημερινής Κωνσταντίνος Ζούλας.

(πηγή)

 

Best of internet