Quantcast
THE STREAM

Ο Αρτέμης Σώρρας παθαίνει πρόεδρο Εδεσσαϊκού στο τελευταίο του ηχητικό μήνυμα

Αποκαλεί «κερατάδες» και «προδότες» όσους τον κακολογούν στην οργάνωσή του


THE NEWSROOM · 6 Οκτωβρίου 2017

Τριάντα δύο ολόκληρα λεπτά παραληρήματος προσέφερε στο κοινό του σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας, με ηχητικό μήνυμα που δημοσίευσε στο κανάλι του στο YouTube.

Την επανεμφάνισή του προκάλεσε η επικείμενη διεξαγωγή του συνεδρίου της Ελλήνων Συνέλευσις που θα εκλέξει καινούργιο αρχηγό.

Στο μήνυμά του ζητά την αποχώρηση δύο στελεχών της Ελλήνων Συνέλευσις, της Βίκης Χαραλάμπους και του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, οι οποίοι, κατά τα λεγόμενά του είναι κερατάδες και προδότες και τον υπονομεύουν στο εσωτερικό της οργάνωσης.

Το καταζητούμενο, πλέον, ιδρυτικό μέλος της ΕΣΥ μας γοητεύει για ακόμη μία φορά με τη ρητορική του δεινότητα. Όπως εδώ:

Τα παιδιά που μιλάνε για προσωπολατρεία  είναι εκτός θέματος και τους το έχει μεταδώσει κάποιος με πολύ μεμψιμοιρία, μικροπρέπεια και δολιότητα. Και αν τον βρω αυτόν τον κάποιον, τον οποίο τον ξέρω βέβαια, θα τον δείρω πολύ άσχημα. Έτσι, λοιπόν, όταν μιλάς για τον Αρτέμη τον Σώρρα, δεν έχεις προσωπολατρεία στα δόντια του, στα ωραία του τα μαλλιά, στην κορμοστασιά του. Είναι σε αυτό που πρεσβεύει, σε αυτό που δημιούργησε, σε αυτό το στόχο, το σκοπό.

ή εδώ

Δυστυχώς γι’ αυτούς ξέρω τι νιώθουν. Νιώθω τι νιώθουν. Που σημαίνει ότι δεν γίνεται να με κοροϊδέψουν, δεν γίνεται να μην ξέρω το τι γίνεται στον καθένα.  Δεν ‘πα να λες ό,τι θέλεις. Έχω μυρίσει ακριβώς κι έχω νιώσει το τι νιώθεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι άφαντος τους τελευταίους 7 μήνες, καθώς καταζητείται για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τη διαχείριση 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Παρακάτω ολόκληρο το ηχητικό που απευθύνεται αποκλειστικά σε δυνατούς λύτες.

Best of internet