Quantcast
THE STREAM

«Τέλος χρόνου. Πάμε»: το νέο βίντεο για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Το Golden Dawn Watch μας εξηγεί πώς εκπαιδεύουν τα μέλη της ΧΑ να δολοφονούν


Κορίνα Πετρίδη · 5 Οκτωβρίου 2017

«Τέλος χρόνου. Πάμε». Με αυτή την ατάκα αποχώρησαν συντεταγμένα μέλη της Χρυσής Αυγής αφού μαχαίρωσαν το θύμα, όπως προέκυψε από την κατάθεσή του στο Δικαστήριο.

Αυτός είναι και ο τίτλος του νέου βίντεο που δημοσίευσε η πρωτοβουλία Golden Dawn Watch, στα πλαίσια της καμπάνιας ευαισθητοποίησης «Η δίκη συνεχίζεται. Ενημερώοου». Στο βίντεο αναπαρίσταται η εκπαίδευση των μελών της Χρυσής Αυγής, όσον αφορά το επιχειρησιακό σκέλος των επιθέσεων.

Ο θώρακας είναι ανάμεσα στον τράχηλο και στην κοιλιά.  Είναι ελαστικός. Σα λάστιχο […] Το στέρνο μοιάζει με τη λάμα ενός μαχαιριού. Χτύπημα στο θώρακα ίσον ακαριαίος θάνατος

Στο τέλος , εμφανίζονται σε καρτέλα οι ιατροδικαστικές εκθέσεις του Σαχζάντ Λουκμάν και του Παύλου Φύσσα, που δολοφονήθηκαν με τον ίδιο «επαγγελματικό» τρόπο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σαχζάντ Λουκμάν, του οποίου η υπόθεση δεν είχε κοινοποιηθεί επαρκώς, ήταν 27 χρονών,  καταγόταν από το Πακιστάν και δολοφονήθηκε από χρυσαυγίτες τον Ιανουάριο του 2013. Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα, την ώρα που πήγαινε με το ποδήλατό του από το Περιστέρι στη λαϊκή αγορά Πετραλώνων για να δουλέψει. Οι δράστες ισχυρίστηκαν ότι τον δολοφόνησαν «επειδή τους έκοβε το δρόμο με το ποδήλατο».

Best of internet