Quantcast
THE STREAM

Σε μπάσκετάκι 3×3 διοργανωμένο από την ΟΝΝΕΔ έπαιξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φυσικά το έκαναν στο γήπεδο με το γκραφίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια


Χρήστος Πρόεδρος · 2 Οκτωβρίου 2017

Σε άλλη μια προσπάθεια του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευση από Κούλης να γίνει coolης, ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης εμφανίστηκε με τα αθλητικά του και τα σπορτέξ του σε τουρνουά μπάσκετ 3×3 στα Σεπόλια που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ για την στήριξη των Παιδικών Χωριών S.O.S.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο, το οποίο έχει φιλοτεχνηθεί με ένα τεράστιο γκραφίτι με τον Γάννη Αντετοκούνμπο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τη νεολαία του κόμματος έπαιξαν χαλαρό μπασκετάκι με φωτογράφους και ΟΝΝΕΔίτες σε αλέρτ για την καταγραφή του γεγονότος.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχάρη την ΟΝΝΕΔ και τον πρόεδρο της, Κώστα Δέρβο, για την δράση την οποία ανέλαβαν με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S τα οποία, όπως σημείωσε, εδώ και πολλές δεκαετίες κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, στηρίζοντας παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, με μεγάλη αγάπη, στοργή και φροντίδα.

ΟΝΝΕΔίτης ντριμπλάρει μπροστά σε υπερενθουσιασμένο Κυριάκο Μητσοτάκη. Βέβαια δεν είναι αυτή η πρώτη φορά που βανδαλίζεται το γκραφίτι του Αντετοκούνμπο, το οποίο σε αυτή την περίπτωση αποτέλεσε επικοινωνιακό πεδίο της ΝΔ.

Εξαιρετική πρωτοβουλία να καλυτερεύει κανείς τον κόσμο ένα καλάθι τη φορά, αλλά σίγουρα θα ήταν καλύτερα εάν στο τουρνουά μπορούσαν να συμμετέχουν και άλλοι πολιτικοί του συνταγματικού τόξου, όπως ας πούμε ο Ανδρέας ο Λοβέρδος, ο οποίος έχει δηλώσει ότι συχνά πηγαίνει για χαλαρό μπασκετάκι με τον Κυριάκο.

Μια φορά νεοδημοκρατική μπασκετόφατσα, για πάντα νεοδημοκρατική μπασκετόφατσα, αγαπητοί φίλοι.

Best of internet