Quantcast
THE STREAM

Έγκυρη εταιρεία δημοσκοπήσεων δείχνει ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Το ΣΥΡΙΖΑ βρήκε επιτέλους το δικό του ΠΑΜΑΚ.


THE NEWSROOM · 23 Σεπτεμβρίου 2017

Χθες το μεσημέρι, η ενημερωτική σελίδα Periodista δημοσίευσε  έρευνα μίας άγνωστης μέχρι στιγμής εταιρείας δημοσκοπήσεων, της Citizens Momentum, η οποία παρουσιάζει το ΣΥΡΙΖΑ στο 20.5%, σε αντίθεση τις περισσότερες έρευνες που διεξάγονται αυτό το διάστημα.

Η παρούσα έρευνα, σύμφωνα με την εταιρεία, έγινε διαδικτυακά,  μέσω ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, και διεξήχθη στο διάστημα 18-22 Σεπτεμβρίου.

Το periodista αναφέρει ενδεικτικά: «Πριν προχωρήσουμε να σημειώσουμε το εξής: Τη συγκεκριμένη έρευνα λάβαμε το πρωί στο email μας. Η εταιρεία ερευνών είναι πολύ καινούρια. Δεν την γνωρίζουμε. Θα… την μάθουμε, όμως. Προαναγγέλλει μάλιστα και ανάλυση για το τι συμβαίνει με τα fake news. Εμείς θα αναμεταδώσουμε με κάθε επιφύλαξη τα αποτελέσματα, τα οποία δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα».

Πέρα, όμως, από το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι αρκετά διαφορετικά από εκείνα των υπόλοιπων εταιρειών δημοσκόπησης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζεται ενισχυμένος κατά 4 ολόκληρες ποσοστιαίες μονάδες, προκύπτει και κάτι άλλο: η σελίδα Citizens Momentum φαίνεται ότι δημιουργήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ίδια μέρα που υποτίθεται ότι ξεκίνησε η έρευνα.

Δείτε και μόνοι σας εδώ.

 

Best of internet