Quantcast
THE STREAM

Ο Δημήτρης Τζιώτης είναι ο άγνωστος ήρωας που θα σώσει την Κεντροαριστερά στην Ελλάδα (και τον κόσμο)

Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζουμε τον άνθρωπο που θα κληρονομήσει με το σπαθί του το σακίδιο του Σταύρου Θεοδωράκη και τ


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ανάμεσα στα πρωτοκλασάτα φιγουρίνια που διεκδικούν την ηγεσία του αβάπτιστου (ακόμα) φορέα της Κεντροαριστεράς, βρίσκεται ένας άσημος πλην τίμιος παλαίμαχος του προοδευτικού χώρου. Το όνομα αυτού: Δημήτρης Τζιώτης.

Η υποψηφιότητά του για το νέο φορέα δεν έκανε ιδιαίτερο θόρυβο, ωστόσο το βίντεο που δημοσίευσε χθες, για να ενισχύσει τη θέση του ανάμεσα στους υποψηφίους, με τον λακωνικό αλλά πολλά υποσχόμενο τίτλο «Επανάσταση» μας γεμίζει ελπίδα για το τοπίο της Κεντροαριστεράς την επόμενη ημέρα.

Για αρχή το βίντεο είναι ανεβασμένο από τον λογαριασμό «Νέο ΠΑΣΟΚ». Επισκεφτήκαμε το κανάλι για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες για τον υποψήφιο της Κεντροαριστεράς αλλά πέσαμε πάνω σε αυτή τη θλιβερή εικόνα:

Μία εγγραφή (λογικά του Δημήτρη Τζιώτη) και μηδέν περιεχόμενο, αλλά δείχνουμε κατανόηση γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μιλάς για επανάσταση στις μέρες μας.

Ας δώσουμε, όμως, περισσότερη έμφαση στις προτάσεις του νέου υποψηφίου.

“Η δημοκρατία είναι η μόνη λύση. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Εδώ και τώρα. Και όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα.”


Δημοκρατία. Χρειαζόμαστε μια νέα Δημοκρατία. Αλλά όχι ΤΗ Νέα Δημοκρατία. Το αντίθετο βασικά. Καταλαβαίνετε έτσι;

“Η Ελλάδα είναι φως και τίποτα λιγότερο δεν μας αξίζει. Εκεί πρέπει να φτάσουμε, τόσο ψήλα. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει.”

«Όταν κοιτάς από ψηλά, μοιάζει η γη με ζωγραφιά ♫»

“Τα σύμβολα δεν γκρεμίζονται, τα σύμβολα είναι πάντα εκεί. Για να κοιτάμε ψηλά και να μας οδηγούν μπροστά.”

Σκεπτόμαστε μια κατάσταση, στην οποία αρχαιολόγοι του μακρινού μας μέλλοντος ανακαλύπτουν σε πανάρχαια ερείπια τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τη σημασία του.

“Ο λόγος που το ΠΑΣΟΚ κατρακύλησε είναι απλός. Δεν φταίει το όνομα. Κατέρρευσε επειδή πήγε Δεξιά. Αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει.”

Αν υπάρχει κάτι που θα ταράξει τις κοιμισμένες μάζες είναι μια ρητορική ερώτηση γραμμένη σε Impact με κεφαλαία.

“Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”


Η αμήχανη στιγμή που ο καναπές που διάλεξες για να πεις στον κόσμο να ξεσηκωθεί θυμίζει βασικά Backroom Casting Couch. Όλοι ξέρετε τι είναι αυτό.

“Εμείς οι Έλληνες είμαστε προοδευτικός λαός, δεν μας ταιριάζει η συντήρηση. Πώς να είναι κανείς συντηρητικός στην πόλη του φωτός;”

Μέχρι τώρα ξέραμε πως Πόλη του Φωτός είναι εκείνο το μέρος που έχει Πύργο του Άιφελ. Ναι δεν, εννοούμε τα Φιλιατρά.

Σε κάθε περίπτωση, στο Mortal Kombat της Κεντροαριστεράς μπαίνει ένας άγνωστος ως τώρα χαρακτήρας, ο οποίος έχει όμως φονικές κινήσεις στο ρεπερτόριό του και άρα πρέπει να είναι η επιλογή κάθε ψαγμένου και μαχητή ψηφοφόρου. Η ελπίδα μας είναι πως ο Δημήτριος Τζιώτης να κάνει fatality στους ανταγωνιστές του για το καλό του λαού μας και της χώρας μας.

 

Best of internet