Quantcast
THE STREAM

Παλαβά πράγματα χαρακτήρισε την αλλαγή φύλου ο άνθρωπος που φοράει 10 κιλά χρυσό για να βγει έξω

Για την αλλαγή φύλου ρωτήθηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος


THE NEWSROOM · 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκη ήταν όταν λίγο πριν το Gay Pride κάλεσε σε αγρυπνία τον κόσμο  για την εξαφάνιση της ομοφυλοφιλίας. O Αγάπη Μόνο Μητροπολίτης έκανε το καλοκαιρινά μπανάκια του και επέστρεψε δριμύτερος για να τα βάλει με τους αντίχριστους που είναι υπέρ της αλλαγής φύλου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο μητροπολίτης Άνθιμος, χαρακτήρισε  το θέμα του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου και τις επεμβάσεις επαναπροσδιορισμού φύλου «παλαβά πράγματα».  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, το θέμα είναι «δύσκολο για να εκφράσει κανείς τη γνώμη του», σημειώνοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για να προβεί κανείς σε μια τέτοια ενέργεια.

 

Είπε επίσης πως μπορεί ο οποιοσδήποτε να έχει άποψη επί του θέματος, αλλά δεν μπορεί να την επιβάλλει σε όσους διαφωνούν, γιατί πρόκειται για τροποποίηση της φυσικής εξέλιξης του ανθρώπου.  Ρωτήθηκε επίσης αν η Εκκλησία θα πάντρευε ζευγάρι στο οποίο κάποιος από τους δυο έχει προχωρήσει σε εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου, απαντώντας φυσικά το εξής:

«Η Εκκλησία δεν θα το κάνει, γιατί είναι μια προσβολή της προγενέστερης βούλησης των ενδιαφερομένων και μια υποταγή της φυσικής εξέλιξης. Είναι λίγο παλαβά πράγματα αυτά»

Best of internet