Quantcast
THE STREAM

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ζητά συγχώρεση για το ότι πρότεινε να κολυμπήσουμε στο μαζούτ

Ο υπουργός Ναυτιλίας έκανε γρήγορα στροφή 180 μοιρών από τις αρχικές του δηλώσεις


THE NEWSROOM · 16 Σεπτεμβρίου 2017

Άδοξο τέλος είχε η προτροπή του Παναγιώτη Κουρουμπλή προς τους πολίτες να κάνουν μπάνιο. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ με το Γιώργο Αυτιά, ο υπουργός Ναυτιλίας τα μάζεψε ολοκληρωτικά ζητώντας συγγνώμη για τις προηγούμενες προτάσεις του μετά το καταστροφικό ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Η ερώτηση του Γιώργου Αυτιά σχετικά με τις προηγούμενες δηλώσεις του υπουργού ήταν «Θέλω να ρωτήσω τον Παναγιώτη Κουρουμπλή αν θα πάει για μπάνιο σήμερα στη θάλασσα». Θυμίζουμε εδώ πως ο υπουργός είχε απαντήσει αρχικά στη Σία Κοσιώνη πολύ χαλαρός  ότι «Γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος;», αγνοώντας ή αδιαφορώντας για τις συνέπειες της μόλυνσης από τα πετρελαιοειδή.

Η προτροπή του Παναγιώτη Κουρουμπλή να πάμε άνετοι για μπάνιο ή ψάρεμα προκάλεσε φοβερή φασαρία, οπότε ο υπουργός αναγκάστηκε να ανασκευάσει 100% τα λόγια του και να ζητήσει και να τον συγχωρήσουμε. Αυτά είπε σήμερα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ:

 «Δεν θεωρώ ότι κατέχω την μοναδική αλήθεια. Σε έναν προφορικό λόγο, σε μια συζήτηση που έγινε με την κ. Κοσιώνη, όταν με ρώτησε στην αρχή “πότε υπολογίζετε ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν” είπα ότι σε ένα μήνα, με βάση και τις μετρήσεις που θα έχουμε τότε, πιστεύω ότι τα πράγματα θα αποκατασταθούν. Πάνω σε αυτό το σκεπτικό είπα και αυτό το πράγμα»

Αυτές ήταν οι δηλώσεις  του Παναγιώτη Κουρουμπλή:

Ας μην ανησυχεί ο κ. υπουργός, όλοι κάνουμε λάθη. Στο κάτω κάτω το πολύ που μπορεί να έγινε αν πήρε κανένας τις συμβουλές του τοις μετρητοίς είναι να έβγαλε ουρά.

Best of internet