Quantcast
THE STREAM

Σικελία: Άλογο της άμαξας νεόνυμφων καταρρέει μπροστά στην εκκλησία λόγω του καύσωνα

Η άμαξα που έσερνε το άλογο με όλους της επιβάτες μπορεί να ζύγιζε 400 κιλά


THE NEWSROOM · 15 Σεπτεμβρίου 2017

Το άλογο που τράβαγε την άμαξα ενός ζευγαριού που επρόκειτο να παντρευτεί σε πόλη της Σικελίας φαίνεται να πλήρωσε την υπερβολική ζέστη. Το άτυχο άλογο αφού τράβηξε την άμαξα που τους μετέφερε στην εκκλησία μέσα σε άπειρη ζέστη, κατέρρευσε στη μέση του δρόμου από την εξάντληση και τη θερμοπληξία.

Το σκηνικό συνέβη στην πόλη Borgettο της Σικελίας ακριβώς έξω από την εκκλησία. Το βίντεο δείχνει το άλογο να έχει πέσει κάτω τελείως αδύναμο να σηκωθεί από τη ζέστη και την κούραση, ενώ κάμποσοι άνθρωποι, μεταξύ τους τόσο ο αμαξάς όσο και ο γαμπρός προσπαθούν να το λύσουν από την άμαξα για να ξεκουραστεί.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, το βάρος της άμαξας που το άτυχο άλογο κουβαλούσε μέσα σε συνθήκες ακραίας ζέστης ήταν πάνω από 400 κιλά λόγω των τόσων επιβατών. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, διάφορες οργανώσεις και ακτιβιστές για την προστασία των ζώων απειλούν με μηνύσεις ενώ ένας εκπρόσωπος μιας από αυτές, της Italian Nucleus Operational Protection of Animals, δήλωσε πως θα πάνε δικαστικά. Πιο συγκεκριμένα είπε «Έχουμε ήδη απευθυνθεί στις αρχές για να μάθουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το άλογο».

Το βίντεο τραβήχτηκε από διπλανό διαμέρισμα:

Δυστυχώς το άλογο πλήρωσε κυριολεκτικά τη νύφη.

Best of internet