Quantcast
THE STREAM

25χρονος στη Λάρισα συνελήφθη όταν παραλάμβανε φάκελο με 100 κουμπιά έκστασι έξω απ’ το σπίτι του

Τέτοια πακέτα δεν στέλνει ούτε η εκπομπή της Βίκης Χατζηβασιλείου


Χρήστος Πρόεδρος · 14 Σεπτεμβρίου 2017

Απλά και εύκολα με ένα κλικ μάλλον μπορεί κανείς να παραγγείλει κουμπιά XTC από το εξωτερικό, αγαπητοί φίλοι, ωστόσο αυτό φαίνεται να το γνωρίζει και η αστυνομία, μιας και μετά από «κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων» εντόπισε δύο περιπτώσεις όπου ο ταχυδρόμος αντί να αφήσει κάποιο γράμμα ή κάποιο λογαριασμό, άφησε φάκελο γεμάτο με «κουμπιά» έκστασι.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το απόγευμα της Δευτέρας στη Λάρισα ένας 25χρονος πιάστηκε να παραλαμβάνει από είσοδο πολυκατοικίας έναν πολύ ξεχωριστό φάκελο αλληλογραφίας. Ο φάκελος είχε αποσταλεί σε υπαρκτή διεύθυνση, κεντρικής πολυκατοικίας αλλά με άλλα στοιχεία, αφού τα στοιχεία του παραλήπτη, αφορούσαν σε γυναίκα. Το πακετάκι περιείχε μέσα δύο νάιλον συσκευασίες με (100) χαπάκια « ecstasy » και είχε σταλεί ταχυδρομικά από την Ολλανδία.

Τα κουμπιά κατασχέθηκαν, ενώ ο 25χρονος αντιστάθηκε και απώθησε τον αστυνομικό, όμως τελικά συνελήφθη. Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι , το ΙΧ, και τη μοτοσυκλέτα του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, ένα grinder με μικροποσότητα κάνναβης, 367,6 γραμμάρια αφορολόγητου καπνού, ένα tablet, ένα macbook, δύο κινητά τηλέφωνα και 600 ευρώ μετρητά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Την ίδια ημέρα, τα όργανα της τάξης αξιοποίησαν πάλι καταλλήλως τα «στοιχεία» και εντόπισαν άλλο ένα «γράμμα» που έφτασε σε έναν 29χρονο σε περιοχή της Καστοριάς. Σε αυτή την περίπτωση, ο 29χρονος έλαβε ένα φάκελο με 99 χάπια έκστασι και είναι πραγματικά να απορεί κανείς εάν το ένα έπεσε στη διαδρομή. Πάντως κατασχέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ ο 29χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Όλη αυτή η ιστορία με τα γράμματα, δέματα και πακέτα πάντως εξηγεί πολλά.

Best of internet