Quantcast
THE STREAM

Με το soundtrack του Rocky υποδέχθηκαν τον Πάνο Καμμένο στη ΔΕΘ

Έτοιμος να ριχτεί στη μάχη κατά του μνημονίου μετά την επίσκεψη στη ΔΕΘ ο ΥΠ.ΕΘ


THE NEWSROOM · 14 Σεπτεμβρίου 2017

Σκεφτείτε τον Πάνο τον Καμμενό να τρέχει την Αριστοτέλους, από πίσω του χιλιάδες κόσμος να τον ακολουθεί ζητωκραυγάζοντας και τον ίδιο να υψώνει την γροθιά του προς τον κόσμο έξω από το Patafritas.

Αυτό ενημέρωσαν λογικά την Στρατιωτική Μουσική/Γ’ΣΣ “Μέγας Αλέξανδρος” του Γ’ Σώματος Στρατού πως είναι το όνειρο του Υπουργού Εθνικής Αμύνης και για αυτός είναι ο λόγος που τον υποδέχθηκαν στη ΔΕΘ με τους ήχους του πασίγνωστου  τραγουδιού “Gonna Fly Now” από το πρώτο “Rocky”. Ο υπουργός την καρδιάς μας λίγο πριν μιλήσει για τα ναρκωτικά στο ΠΑΜΑΚ εγκαινίασε το περίπτερο του υπουργείου (τώρα γιατί υπάρχει τέτοιο περίπτερο στη ΔΕΘ είναι αλλο ερώτημα) , το οποίο επισκέφθηκε το πρωί και ο πρόεδρος της Κεντροαριστεράς ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Έξω από το περίπτερο, παρουσιάστηκαν διάφορες στρατιωτικές επιδείξεις, ενώ  έπαιζε συνεχώς το “Gonna Fly Now”.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις υπερασπίζονται και θα υπερασπίζονται τις σημαίες στα νησιά μας, στις βραχονησίδες μας, στην παραμεθόριο μας, στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματος τους», τόνισε στην ομιλία του ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Οι περίοδοι που τις σημαίες τις έπαιρνε ο αέρας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί».

Στην αποχώρηση του από τη ΔΕΘ θα αρχίζουν άραγε να παίζουν το Eye of the Tiger;

Best of internet