Quantcast
THE STREAM

Σκύλος έφαγε κοκαΐνη και σκότωσε το αφεντικό του στο Λονδίνο

Ελπίζουμε να αναγνωριστεί σαν ελαφρυντικό για την πράξη του


THE NEWSROOM · 12 Σεπτεμβρίου 2017

Koκαΐνη φαίνεται πως είχε καταναλώσει το σκυλί που σκότωσε τον ιδιοκτήτη του μπροστά σε ρεπόρτερ του τμήματος ντοκιμαντέρ του BBC. Ένας ιατροδικαστής του βόρειου Λονδίνου ήταν αυτός που ανακοίνωσε πως το Στάφορντσάιρ μπουλ τεριέ το οποίο έπνιξε τον ιδιοκτήτη του στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο (ο οποίος ονομαζόταν Μάριο Περιβόητος) μπορεί να τα πήρε στο κρανίο λόγω κατανάλωσης ναρκωτικών.

Ο τοξικολόγος κτηνίατρος Νίκολας Κάρμαϊκλ είπε στη Mail Online πως δείγμα ούρων του σκυλιού δείχνουν υψηλά επίπεδα κοκαΐνης και μορφίνης. Συγκεκριμένα ο κτηνίατρος δήλωσε τα εξής:

“Είναι πολύ πιθανό πως το σκυλί αυτό κατανάλωσε ναρκωτικά, μάλλον τα έφαγε. Είναι σχεδόν απίθανο να πει κανείς αν αυτό θα κάνει το σκυλί να επιτεθεί, αλλά σίγουρα θα το κάνει να συμπεριφερθεί ασυνήθιστα.

Γίνονται πολύ ερεθισμένα και αγχωμένα. Είναι πιο πιθανό πως η επίθεση αυτή συνέβη επειδή το σκυλί είχε πάρει κοκαΐνη.”

Η παθολόγος Τζούλι Χίγκινς είπε στο δικαστήριο πως το σώμα του Περιβόητου είχε τραύματα στο λαιμό και το πρόσωπο με εκτεταμένη αιμορραγία και ο λάρυγγας ήταν τσακισμένος. Οι δημοσιογράφοι του BBC ήταν στο σπίτι του όταν άρχισε να παθαίνει σπασμούς.

Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Drugs Map of Britain Τζόσουα Χάντοου κατάφερε να ξεκολλήσει το σκύλο Μέιτζορ από τον ιδοκτήτη του αλλά ήταν πολύ αργά για να τον σώσει όπως είπε στο δικαστήριο. Τα τραύματα που έπαθε από το σκυλί ήταν η βασική αιτία θανάτου του Περιβόητου.

Ο ιατροδικαστής του δικαστηρίου ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους του BBC για τις προσπάθειές τους να σώσουν τον Περιβόητο. Η αστυνομία ανακοίνωσε επίσης πως θα γίνει ευθανασία στο σκύλο Μέιτζορ.

(πηγή)

 

Best of internet