Quantcast
THE STREAM

Σύμφωνα με δήλωσή του ο Μίλτος Βαρβιτσιώτης φέτος το καλοκαίρι δεν κοιμήθηκε μετά τη μια κανένα βράδυ

Το ίνδαλμα του κάθε χλιμίτζουρα δαπίτη φαίνεται ότι κουράστηκε τα ξενύχτια


Χρήστος Πρόεδρος · 9 Σεπτεμβρίου 2017

Κι αν κάνω άτακτη ζωή, δικός μου είναι λογαριασμός, λέει το τραγούδι, αγαπητοί φίλοι, αλλά ο πολιτικός ογκόλιθος των Νου-Που αυτοδημιούργητος γιός του Ιώαννη Βαρβιτσιώτη, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σύμφωνα με δηλώσεις του δεν ξενυχτάει πια. Αυτό φρόντισε να διαλευκάνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ενώ μάλιστα ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει δικαιοδοσία να του κάνει παρατηρήσεις για την προσωπική του ζωή.

Μάλιστα στη συνέντευξη μαθαίνουμε ότι κάπως ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, ο Μίλτος λίγο μετά τις 12 μεταμορφωνόταν κατά κάποιο τρόπο σε κολοκύθα:

-Όλους μάς κυνηγάει μια φήμη. Εσένα ότι είσαι party animal. Σε ενοχλεί;

Αν σου πω ότι φέτος το καλοκαίρι δεν βγήκα και δεν κοιμήθηκα μετά τη μία κανένα βράδυ; Κοιμόμουν νωρίς, ξύπναγα νωρίς και έκανα άλλα πράγματα, πολύ διαφορετικά και πολύ ωραία. Μπορεί να έχω ξενυχτήσει πολλές φορές, όπως ο καθένας μας. Μπορεί και να ξαναξενυχτήσω. Αλλά δεν είναι αυτή η ζωή μου. (…) 

Ενώ συνεχίζει με λόγια που ίσως προκαλέσουν κάποια κρίση αυτογνωσίας στους ψηφοφόρους:

Δεν βρίσκομαι στην πολιτική γιατί το αποφάσισα εγώ, αλλά γιατί το αποφασίζουν κάποιοι άλλοι, ύστερα από τόσα χρόνια στο Κοινοβούλιο. Το ότι βρέθηκα σε δύο κυβερνήσεις δεν το αποφάσισα εγώ, το αποφάσισαν κάποιοι άλλοι. Άρα αυτό σημαίνει ότι και στη δουλειά μου κάνω τα πράγματα με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει

-Έχει ακουστεί ότι ο Κυριάκος σού «έβαλε χέρι» και σου είπε: «Μιλτιάδη, κόψε τα νυχτοπερπατήματα».

Ούτε ο Κυριάκος ούτε κανένας άλλος είναι αρμόδιος για να μπαίνει στα θέματα της προσωπικής μου ζωής. Βεβαίως, ο Κυριάκος έχει δίκιο σε ένα πράγμα, ότι δεν θα ήθελε -και πολύ σωστά- να κάνουμε προκλητική ζωή οι βουλευτές του. Δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτούς, οπότε η επισήμανση αυτή δεν με αφορά.

Μάλιστα τις σχέσεις του Μιλτιάδη ένας μυστήριος θρύλος τις έχει ζώσει, αφού μόλις ο φωτογραφικός φακός συλλάβει κάποια βραδινή του έξοδο με τη σχέση του, τότε αυτή η σχέση απευθείας τελειώνει, σαν μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία, σαν τη μέλισσα που τσιμπάει με το κεντρί της και τελικά πεθαίνει και η ίδια:

«Θα σου πω το εξής: κάθε φορά που γράφτηκε κάτι για μια σχέση μου, αυτή τελείωσε με τη δημοσίευση του άρθρου.»

 


  

 

Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, γύρνα πίσω, η νύχτα σε χρειάζεται.

 

Πηγή: Το Ποντίκι

Best of internet