Quantcast
THE STREAM

Μάρτυρας στη δίκη της Χ.Α. δήλωσε στο δικαστήριο πως ο Μπούκουρας θα του κλάσει τα αρχίδια

Ο πρώην δήμαρχος της Νεμέας αποκάλυψε τη ζουμερή συζήτηση που είχε κάποτε με τον ευσυγκίνητο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα


THE NEWSROOM · 7 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεκίνησε χτες ξανά η διαδικασία της δίκης της Χρυσής Αυγής, η οποία ήδη διανύει την τρίτη της χρονιά. H εκκίνηση της διαδικασίας συμπίπτει χοντρικά με τα τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και έχει περάσει από διάφορα επεισοδιακά σημεία μέχρι στιγμής.

Παρότι η διαδικασία δίωξης της εγκληματικής οργάνωσης είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, δε σημαίνει πως δεν έχει και μερικά σημεία πραγματικής κωμωδίας. Μια τέτοια ήταν και στην κατάθεση του πρώην δήμαρχου της Νεμέας Ευάγγελου Ανδριανάκου για μια φορτισμένη συζήτηση που είχε με τον ευσυγκίνητο πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα. Ο κ. Ανδριανάκος κλήθηκε να μιλήσει για τη δραστηριότητα των συμμοριών της Χρυσής Αυγής στην περιοχή επί της θητείας του.

Η συζήτηση είχε προκύψει μετά την εκλογή του Μπούκουρα σαν βουλευτή Κορινθίας στις εκλογές του 2012. Τα γεγονότα έχει περιγράψει σε βίντεο ο κ. Ανδριανάκος και είχε επαναλάβει στην προηγούμενη κατάθεσή του, χωρίς όμως μια σημαντική λεπτομέρεια, την οποία και μας επιβεβαίωσε σε επικοινωνία μας ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος της δίκης.

Η κατάθεση του κ. Ανδριανάκου είχε ως εξής:

«Χτύπησε το τηλέφωνο και μου συστήθηκε ο κ. Μπούκουρας. Του είπα συγχαρητήρια. Τότε, μου είπε ότι είμαι πλέον υφιστάμενός του. Του είπα ότι δεν του τα είπαν καλά, ότι μικρός είναι και θα μάθει. Τότε μου είπε ότι θα γίνει στο εξής η σκιά μου και θα τον βλέπω στον ύπνο μου. Του είπα -με συγχωρείτε για την έκφραση- ότι θα μου κλάσει τ’ αρχίδια»

Δεν ξέρουμε ποια ήταν η γνώμη του προέδρου του δικαστηρίου επί του θέματος. Το σίγουρο είναι πως ο Στάθης Μπούκουρας αποδείχτηκε πως δεν είναι απειλές και τέτοια πράγματα, στεναχωριέται εύκολα.

Συνέχεια της διαδικασίας 13:02 Πρόεδρος: Να προσέλθει ο κ. Ανδριανάκος. Με τί ασχολείστε;Ανδριανάκος: Είμαι εκπαιδευτ…

Posted by Golden Dawn Watch on Mittwoch, 6. September 2017

 

Best of internet