Quantcast
THE STREAM

O εντρεπρενέρ της καρδιάς μας Μάρτιν Σκρέλι πουλάει τελικά τον σπάνιο δίσκο των Wu Tang

Ο πιο μισητός άνθρωπος στο παγκόσμιο ιντερνετ πιθανώς να θέλει να πουλήσει το δίσκο για να αποκτήσει τρίχες της Χίλαρι Κλίντον…


THE NEWSROOM · 7 Σεπτεμβρίου 2017

Άλλη μια παρανοϊκή ιστορία φαίνεται να ξεκίνησε ο Μάρτιν Σκρέλι, παγκόσμια γνωστός ως ο κακιασμένος φαρμακοβιομήχανος – καρτούν. Αυτή τη φορά ο πρόσφατα καταδικασμένος Σκρέλι φαίνεται πως αποφάσισε να πουλήσει το μοναδικό LP των Wu Tang Clan που έχει στην κατοχή, με σκοπό ίσως να αγοράσει τα μαλλιά της Χίλαρι Κλίντον.

Σε μια προσπάθεια μάλλον να μείνει με κάποιο τρόπο κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας ο Σκρέλι έβγαλε στο Ebay τη μία κόπια του Once Upon A Time In Shaolin των Wu Tang Clan η οποία υπάρχει και βρίσκεται στην κατοχή του. Ο Δρακουμέλ των φαρμάκων είχε πληρώσει 2 εκατομμύρια δολάρια για το LP το 2015 αλλά παρόλα αυτά τώρα δηλώνει πως θέλει να πουλήσει το δίσκο και να χαρίσει τα μισά από τα κέρδη σε “ιατρικές έρευνες”.

Όταν ένας ρεπόρτερ βέβαια τον ρώτησε τι ακριβώς σημαίνει η αφηρημένη αυτή φράση, ο Σκρέλι απάντησε με κάμποσα κοσμητικά επίθετα και απειλές πως θα κινηθεί νομικά, οπότε το πιο πιθανό είναι πως θα τα χαρίσει στις δικές του εταιρείες. Υπάρχει βέβαια και η αλλόκοτη αναζήτησή του για τα μαλλιά της Χίλαρι Κλίντον που μπορεί να κρύβεται από πίσω.

Σχετικά με αυτή την ομολογουμένως περίεργη φράση, τη Δευτέρα ο Σκρέλι έγραψε στη σελίδα του στο Facebook μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως προσφέρει 5000 δολάρια σε όποιον του φέρει λίγα από τα μαλλιά της Χίλαρι, μετά από μια σειρά δημοσιεύσεων όπου έγραφε ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι κάποιου είδους βιβλικό ερπετό το οποίο θέλει να κλωνοποιήσει. Φυσικά επειδή είναι κάπως ύποπτο ένας καταδικασμένος να πληρώνει ανθρώπους για να αγγίξουν μια πρώην υποψήφια πρόεδρο και υπουργό, η Secret Service, η υπηρεσία προστασίας των πολιτικών προσώπων των ΗΠΑ δηλαδή φαίνεται πως τον επισκέφτηκε για να του πει δυο λογάκια.

Αρκετά προβλέψιμα, αυτό έκανε τον Σκρέλι να διευκρινίσει πως όλα αυτά ήταν απλή σάτιρα και πως “δε θέλει να ενθαρρύνει τη βία ενάντια σε μια πραγματικά θαυμάσια δημόσια λειτουργό” και μετά να σβήσει το ποστ τελείως. Η δημοπρασία για το δίσκο των Wu Tang υπάρχει ακόμη πάντως και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 200 χιλιάρικα αν ενδιαφέρεστε.

(πηγή)

 

Best of internet