Quantcast
THE STREAM

ΑΝΤ1 και Αντώνης Κανάκης συμφώνησαν να μην συνεχιστεί τελικά το «Ράδιο Αρβύλα»

Ο Αντώνης Κανάκης τελικά επιστρέφει με νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ


THE NEWSROOM · 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ράδιο Αρβύλα τέλος, αγαπητοί φίλοι, οπότε όλοι όσοι συνεχίζατε να επιζητάτε τα βίντεο με το σπικάζ του Σερβετά και των λοιπών της παρέας πάνω στη φάτσα του Τσίπρα και της Μέρκελ ίσως απογοητευτείτε πολύ με τον χειμώνα που πλησιάζει.

Όπως διαβάζουμε εδώ, ο ΑΝΤ1 και ο Αντώνης Κανάκης αποφάσισαν να λήξουν την αρβύλα, αντίθετα δηλαδή με τις φήμες και τα δημοσιεύματα που υπαγόρευαν το αντίθετο πριν από λίγους μήνες. Ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος είχε ήδη εκφράσει ότι η προετοιμασία της εκπομπής είναι αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα ώστε να μπορεί να βγαίνει σε εβδομαδιαία περιοδικότητα φαίνεται ότι τελικά συμφώνησε με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να μη συνεχιστεί το «Ράδιο Αρβύλα» για τη νέα σεζόν. Αντί για το Ράδιο Αρβύλα συμφώνησαν να βγεί μια εβδομαδιαία εκπομπή με διαφορετικό κόνσεπτ, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα έχει και μικρότερες απαιτήσεις από πλευράς παραγωγής ώστε να μπορεί να παίζεται εβδομαδιαία όπως δηλαδή θέλει ο σταθμός. Οι επαφές μεταξύ Κανάκη και ΑΝΤ1 αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου να αποφασιστεί πότε θα κάνει το ντεμπούτο της η νέα εκπομπή.

Για τους φανατικούς θαυμαστές της εκπομπής υπάρχουν και κάποια καλά νεά, αφού σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα μάλλον θα βρίσκεται σε standby ώστε όταν έχει μαζευτεί πολύ υλικό, ή εάν οι εξελίξεις και οι συνθήκες το σηκώνουν, να μπορούν να ετοιμάσουν κάποια έκτακτη εκπομπή Ράδιο Αρβύλα μέσα στη χρονιά.

Πηγή: Newsit, Peoplegreece

Best of internet