Quantcast
THE STREAM

Ο Ντένις Ρόντμαν δηλώνει ότι το καραόκε μπορεί να ενώσει τους Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν

Και να μας σώσει όλους από το πυρηνικό ολοκαύτωμα


THE NEWSROOM · 6 Σεπτεμβρίου 2017

Η κόντρα ΗΠΑ – Βόρεια Κορέας, όπου δύο αμφιλεγόμενοι ηγέτες τσακώνονται έχοντας πρόσβαση σε πυρηνικά ανησυχεί πολύ κόσμο. Μην αγχώνεστε όμως, υπάρχει ο άνθρωπος που θα μας σώσει όλους με τη βοήθεια του καραόκε και αυτός είναι ο Ντένις Ρόντμαν.

Ο πρώην αστέρας του ΝΒΑ, ο οποίος έχει επισκεφθεί επανειλημμένα τη Βόρεια Κορέα και τον Κιμ μίλησε πρόσφατα για τη φιλία του με τον ηγέτη της μυστηριώδους χώρας. Στις δηλώσεις του είπε πως ο Κιμ είναι κολλητός φίλος, πως “σπάνια μιλάνε για πολιτική” και αντί να μιλάνε γι’αυτά τα βαρετά το ρίχνουν στο καραόκε, την ιππασία και το σκι.

Η κομβική λεπτομέρεια όμως είναι πως ο Ρόντμαν με τις καλές του σχέσεις με τον Κιμ θα μπορούσε να βοηθήσει τις ΗΠΑ, καθώς είναι καλός φίλος και με τον Ντόναλντ Τραμπ επίσης, μετά από δυο συμμετοχές στο The Celebrity Apprentice.

Ο Ρόντμαν πήγε πρώτη φορά στην Κορέα το 2013 και συνεχίζει ακάθεκτος από τότε να προωθεί τον αθλητισμό και να απολαμβάνει τη φιλία με τον Κιμ. Μιλώντας στους Πίερς Μόργκαν και Σουζάνα Ρέιντ της εκπομπής Good Morning Britain είπε τα εξής:

“Είναι απίστευτο το πως γίναμε τόσο καλοί φίλοι με τη Ρωσία τόσο ξαφνικά με τον Ντόναλντ Τραμπ. Με το πέρασμα των χρόνων αποκτήσαμε μια τόσο καλή σχέση με τη Ρωσία στις ΗΠΑ. Αλλά για κάποιο λόγο έχουμε ένα μεγάλο θέμα με τη Βόρεια Κορέα.”

“Όταν είμαι εκεί όσες φορές έχω πάει, αράζω μαζί του όλη την ώρα, γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε ωραία πράγματα μαζί. Καβαλάμε άλογα, κάνουμε σκι, σπανίως μιλάμε για πολιτική, κάτι το οποίο είναι καλό.”

Ο Ρόντμαν ξεκαθάρισε πως οι επισκέψεις του εκεί δεν είναι για πολιτικό σκοπό, αλλά δήλωσε πως ο Τραμπ και ο Κιμ δε χρειάζεται να γίνουν φίλοι αλλά μπορούν με μια καλή κουβέντα να λύσουν τις διαφορές τους.

“Νομίζω πως αν ο πρόεδρος προσπαθήσει ποτέ να πλησιάσει τον Κιμ υπάρχει σπουδαία δυνατότητα. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις αν ο Ντόναλντ Τραμπ, αν κάτσουν κάτω, αν έχουν μια αμοιβαία συζήτηση, δε χρειάζεται να είναι σα συζήτηση φίλων, απλά να είναι μια συζήτηση – λέγοντας γεια θα μου άρεσε πολύ να πούμε δυο λόγια και να μιλήσουμε για την ιστορία της χώρας σου και της χώρας μου και απλά να ξεκινήσει ένας διάλογος. Νομίζω πως αυτό θα άνοιγε την πόρτα λιγάκι.”

Ο Ρόντμαν δήλωσε επίσης πως δε φοβάται τον Κιμ, παρά το πυρηνικό του οπλοστάσιο. Δήλωσε επίσης πως αγαπά τον Ντόναλντ Τραμπ παρότι μπορεί να είναι “λίγο τρελός κάποιες φορές” ενώ είπε επίσης πως ξέρει ότι το στυλ που αρέσει στον αμερικανό πρόεδρο είναι να φαίνεται το αφεντικό της φάσης.

Εμείς ελπίζουμε η αισιοδοξία του Ρόντμαν να έχει βάση. Ένας πυρηνικός πόλεμος δεν είναι ποτέ κακό πράγμα.

 

 

 

Best of internet