Quantcast
THE STREAM

Δεύτερος οδηγός σε ένα μήνα καταγράφεται να οδηγεί ανάποδα σε Εθνική Οδό

Μήπως το σωστά και το ανάποδα είναι ψευδαισθήσεις και πρέπει να αποδεχτούμε το δικαίωμα του καθενός να οδηγεί όπως αισθάνεται;


THE NEWSROOM · 5 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει αλλά φοβόμαστε πως είναι κάποιου είδους κίνημα οδηγών – καμικάζι. Αναφερόμαστε στο αλλόκοτο θέαμα που είδαν οι οδηγοί που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας – Κορίνθου στο ύψος της Τσακώνας την Κυριακή.

Ένας οδηγός μπήκε λάθος (άγνωστο πως) στη συνδετήρια οδό που από την Εθνική Οδό Τσακώνας – Καλού Νερού καταλήγει στον αυτοκινητόδρομο και συνέχισε ατάραχος να οδηγεί ανάποδα. Δεδομένου μάλιστα ότι η συγκεκριμένη συνδετήρια οδός έχει στροφές και άρα μειώνεται η ορατότητα των οδηγών και άρα η δυνατότητά τους να αντιδράσουν, είναι μεγάλη τύχη που δεν έγινε τίποτα.

Το περιστατικό γίνεται ακόμη πιο τρομαχτικό γιατί αυτός είναι ο δεύτερος οδηγός σε λιγότερο από ένα μήνα που καταγράφεται να πηγαίνει ανάποδα σε δρόμο μεγάλης ταχύτητας. Το εν λόγω συμβάν έγινε στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών και ο συγκεκριμένος οδηγός φαινόταν να οδηγεί ακόμη πιο γρήγορα ακόμη πιο ατάραχος.

Επιβεβαιώνεται η θέση πως οι ελληνικοί δρόμοι είναι τόσο ενδιαφέροντες που θα μπορούσαν να πωλούνται ως προϊόν σε οδηγούς που ενδιαφέρονται για έντονες συγκινήσεις. Εμείς πάντως καταθέτουμε εδώ ένα από τα σχόλια των αναγνωστών μας στο προηγούμενο άρθρο:

“Ποιος ορίζει το κανονικό και ποιος το ανάποδο; Ίσως το ανάποδο για εμάς να ειναι κανονικό για κάποιον άλλον. Μεγάλος φιλόσοφος ο συγκεκριμένος οδηγός. Με την πράξη του διδάσκει κ σε εμάς τους ταπεινούς υπηρέτες λαϊκιστή βλάχους το νόημα της ζωής. Εύγε!”
Όταν η επίγεια οφθαλμαπάτη φύγει από τα μάτια σου, η κατεύθυνση δεν είναι τίποτα.

Best of internet