Quantcast
THE STREAM

Υποψήφια για να κάνει πράγματα στον Δήμο Αθηναίων θα κατέβει η Βάνα Μπάρμπα

Δεν άντεξε άλλο να μη γίνονται πράγματα στην πρωτεύουσα


Χρήστος Πρόεδρος · 5 Σεπτεμβρίου 2017

Συχνά περπατάτε στην Αθήνα και είστε δυσαρεστημένοι με την εικόνα της; Κάνετε μια βόλτα στο κέντρο και βλέπετε παντού σκουπίδια και πρεζάκια; Πηγαίνετε Αττική-Βικτώρια με τον ηλεκτρικό αλλά παρατηρείτε όλο έκπληξη ότι δεν γίνονται πράγματα;

Ετοιμαστείτε για αλλαγές, αγαπητοί φίλοι, μιας και η -πολύ συχνά δυσάρεστη- εικόνα που έχει η Αθήνα αναμένεται να αλλάξει στο μέλλον, αφού η Βάνα η Μπάρμπα έρχεται να διασφαλίσει ότι στον δήμο Αθηναίων θα γίνουν πράγματα. Η Βάνα Μπάρμπα δεν έχει κρύψει ποτέ τις φιλοδοξίες της για την πολιτική, ούτε την θέλησή της να κάνει πράγματα προκειμένου να καλύψει την έλλειψη πραγμάτωσης πραγμάτων. Κάπως έτσι εδώ και χρόνια κάνει πράγματα ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυφάδας.

Τώρα όμως αποφάσισε ότι πρέπει να πραγματώσει ένα επιπλέον βήμα και να κάνει πράγματα και στον πιο νευραλγικό δήμο του τόπου μας, οπότε σύμφωνα με την έγκριτη εφημερίδα Espresso, η Βάνα Μπάρμπα έχει αποφασίσει να κατέβει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επόμενες εκλογές στο Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Βάνα Μπάρμπα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης, επειδή το ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτοταπείνωση, είναι μαγκιά. Εάν ισχύουν οι πληροφορίες του δημοσιεύματος, τότε φανταζόμαστε ότι η Βάνα δεν θα κάνει πράγματα από την παράταξη του υποψήφιου χρυσού δημάρχου, Γιώργου Πατούλη στην τραμπική παράταξη “ΑΘΗΝΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ”.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Βάνα Μπάρμπα δεν θα κάνει πράγματα με την παράταξη του Πατούλη, αλλά θα είναι υποψήφια με παράταξη της κεντροαριστεράς.

Όλες αυτές οι πληροφορίες έρχονται λίγες μέρες μετά την πιο γλυκιά φωτογραφία που έχει αναρτηθεί ποτέ στον κυβερνοχώρο, οπότε η είδηση της υποψηφιότητας Μπάρμπα στον δήμο Αθηνών μας πετυχαίνει ήδη σε μια φάση που οι καρδούλες μας είναι μελωμένες και έτοιμες να πάθουν πράγματα.

Θυμίζουμε ότι η Espresso σε ρεπορτάζ της έχει αναφερθεί και σε ενδεχόμενη υποψηφιότητα της Μιμής Ντενίση. Εάν στην εξίσωση προσθέσετε τον Γιώργο τον Πατούλη και τη Βάνα Μπάρμπα τότε καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστούμε ποπ κορν για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Best of internet